ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Οι 4 και ο Βιντιγκάλ

Επιδιώκοντας να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ το προηγούμενο καλοκαίρι το ΑΠΟΕΛ, μπήκε και πάλι στη διαδικασία απόκτησης ποδοσφαιριστών με τη μορφή δανεισμού από ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ποδοσφαιριστές με εξαιρετικό βιογραφικό που ανεβάζουν το επίπεδο της ομάδας, αλλά παράλληλα δημιουργούν ένα σκηνικό στο οποίο επιβάλλεται να παρθούν αποφάσεις έγκαιρα για το πως θα χειριστούν τις περιπτώσεις τους οι γαλαζοκίτρινοι, όταν θα έρθει η ώρα να πάρουν τις τελικές αποφάσεις.

Μάλιστα αυτό που είχε γίνει πέρσι με τις περιπτώσεις των Καζού και Νατέλ, όπου παρά την επιθυμία του ΑΠΟΕΛ να τους κρατήσει αποδείχτηκε αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο, έβαλε τους γαλαζοκίτρινους στη διαδικασία να προνοήσουν στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που είναι στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού, τέτοιους όρους που θα μπορούν να έχουν τη μπάλα καθαρά στα πόδια τους για τις τελικές αποφάσεις.

Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν πέντε ποδοσφαιριστές που είναι δανεικοί από άλλες ομάδες και στους τέσσερις από αυτούς υπάρχει το δικαίωμα του ΑΠΟΕΛ υπό κάποιους συμφωνημένους όρους να αποκτήσει τα δικαιώματα τους.

Πρόκειται για τον Μπέλετς από τη Σαμπντόρια, τον Πάβλοβιτς από τη Ραπίντ Βιέννης, τον Μάτιτς από την Κοπεγχάγη και τον Άλεφ από την Μπράγκα.

Ο μόνος ποδοσφαιριστής για τον οποίο δεν υπάρχει οψιόν αγοράς είναι ο Βιντιγκάλ ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 για ενάμισι χρόνο από την ολλανδική Φορτούνα Σιτάρτ.

Στο ενδεχόμενο που το ΑΠΟΕΛ θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να μπει σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την ολλανδική ομάδα.

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Κοινό επιθετικό δόγμα κατά της Κάρτας

Next post

Υπεροπλία στα άκρα