Ποδοσφαιρο

Οδηγίες για Πράγα

Η Αστυνομία σε ανακοίνωση της, ενημερώνει τους φίλους του ΑΠΟΕΛ που θα μεταβούν στην Πράγα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Σπάρτα για όσα πρέπει να γνωρίζουν σε νόμους και κανονισμούς.

Αναλυτικά:

Οι Κύπριοι φίλοι της ομάδας του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι προτίθενται να επισκεφθούν την Πράγα για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους, στον αγώνα SPARTA – ΑΠΟΕΛ, για το Europa League, που θα γίνει στο στάδιο GENERALI ARENA την 1η Οκτωβρίου 2015, πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

1. Για να εισέλθουν στο Στάδιο, χρειάζεται απαραίτητα να επιδείξουν εισιτήριο του αγώνα. Θα πρέπει να εισέλθουν από την είσοδο “5” (stands D91-94, H85,86) η οποία βρίσκεται στη νότια πλευρά του σταδίου.

2. Όσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ προτίθενται να μεταβούν στο στάδιο χρησιμοποιώντας τις δημόσιες συγκοινωνίες της πόλης, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τραμ με προορισμό την στάση “SPARTA”, ή το μετρό για τη στάση Hradθanskα (green line A), ή Vltavskα (red line C).

3. Οι φανατικοί οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας εισέρχονται από την είσοδο 2 του σταδίου.

4. Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ συστήνονται να μην αγοράζουν εισιτήρια από τη μαύρη αγορά γύρω από το στάδιο. Τα περισσότερα από αυτά, είναι πλαστά αναγνωρίζονται στις εισόδους του σταδίου εύκολα και δεν θα τους επιτρέπεται η είσοδος στο στάδιο.

5. Ο σύνδεσμος φιλάθλων των φανατικών οπαδών της γηπεδούχου ομάδας βρίσκεται πίσω από την είσοδο 2. Συστήνεται όπως οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, για τη δική τους ασφάλεια, αποφύγουν τη διέλευση τους από το συγκεκριμένο σημείο.

6. Όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήριο του αγώνα, καλούνται να μην προσέλθουν στο γήπεδο, αφού δεν μπορούν να εισέλθουν στις υπόλοιπες κερκίδες του σταδίου. Εάν κάποιοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, έχουν εξασφαλίσει από το διαδίκτυο, εισιτήρια του αγώνα για τις κερκίδες της SPARTA, καλούνται όπως για τη δική τους ασφάλεια να μην μεταβούν στο στάδιο φορώντας ρούχα στα χρώματα της ομάδας του ΑΠΟΕΛ. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι αρχές του σταδίου και η Αστυνομία δεν θα επιτρέψουν την είσοδο τους στο στάδιο.

7. Η είσοδος στο στάδιο για το κοινό θα επιτρέπεται 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα. Όπως έχει συμφωνηθεί με τις Αστυνομικές Αρχές της Τσεχίας, οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ πρέπει να βρίσκονται στο στάδιο μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

8. Σημαίες και πανό δεν πρέπει να ξεπερνούν σε μέγεθος το 2 χ 1 ½ μέτρα.

9. Η συμπεριφορά των οπαδών πρέπει να είναι κόσμια. Οι αρχές του Σταδίου μπορούν να απομακρύνουν από αυτό, οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο κατά την κρίση τους δεν έχει κόσμια συμπεριφορά.

10. Η μέθη, η μεταφορά και η χρήση φωτοβολίδων, πυρσών, ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων τόσο στην πόλη της Πράγας, όσο και στο στάδιο, δεν επιτρέπονται. Η νομοθεσία της Πράγας προβλέπει την άμεση σύλληψη και επιβολή πρόστιμου για τα πιο πάνω αδικήματα, και συστήνεται στους φίλους της ομάδας να συμπεριφέρονται σε κόσμια πλαίσια. Πρόσωπα τα οποία θα συλληφθούν για πιο σοβαρά αδικήματα, πιθανόν να κρατηθούν για περισσότερες ημέρες.

11. Απαγορεύονται οι φωτογραφικές μηχανές με τηλεφακό. Τόσο οι επαγγελματίες φωτογράφοι, όσο και οι φωτογραφικές μηχανές τους, χρειάζονται ειδική διαπίστευση από την UEFA και τις αρχές του Σταδίου.

12. Απαγορεύεται η μεταφορά, κατοχή, χρήση και ρίψη επικίνδυνων αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματική βλάβη ή υλική ζημιά.

13. Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση αλκοολούχων ποτών, ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών / εύφλεκτων υλικών.

14. Απαγορεύεται η κατοχή, χρήση λέιζερ και σφυρίχτρας.

15. Δεν θα επιτρέπεται σε φίλαθλο, αφού εισέλθει στο Στάδιο, να εξέλθει και να επιστρέψει εκ νέου σε αυτό.

16. Απαγορεύεται το σκαρφάλωμα στα κάγκελα ή στα δίκτυα του Σταδίου.

17. Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων, στους τοίχους του Σταδίου και οποιουδήποτε στην πόλη.

18. Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχθεί από το Στάδιο, χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του Σταδίου, ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.

19. Γάντια, κουκούλες, δεν επιτρέπονται ούτε στο Στάδιο, ούτε στην πόλη.
Χάρτης της γύρω περιοχής του σταδίου GENERALI ARENA επισυνάπτεται.

Η Αστυνομία Κύπρου συστήνει στους Κύπριους φιλάθλους όπως συμπεριφέρονται στην πόλη της Πράγας και στο Στάδιο με κόσμιο τρόπο και να είναι υπομονετικοί.

Οι πιο πάνω πληροφορίες/οδηγίες για τον συγκεκριμένο αγώνα βρίσκονται καταχωρημένες στην εφαρμογή της Αστυνομίας για έξυπνα κινητά τηλέφωνα και καλούνται οι φίλαθλοι όπως ενημερωθούν για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.

season tickets 2019-2020
Previous post

Πολωνοί διαιτητές με Σπάρτα

Next post

Προσοχή στο Λαφάτα