ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

O Zαχίντ και οι άλλοι που πρέπει να ανεβάσουν στροφές

Ένα από τα θέματα που συζητείται στις τάξεις των οπαδών μας είναι το πως και γιατί παίκτες οι οποίοι είναι αποδεδειγμένα ικανοί, αδυνατούν μέχρι στιγμής να ανεβάσουν στροφές συμβάλλοντας έτσι στο αγνωιστικό ανέβασμα της ομάδας μας.

Αναφερόμαστε κυρίως στην περίπτωση του Ζαχίντ ο οποίος στην περσινή σεζόν με 19 ασσίστ και 10 γκολ ήταν καταλύτης στην προσπάθεια που έγινε για να στεφθούμε πρωταθλητές. Πέραν του Ζαχίντ βλέπουμε παίκτες της κλάσης των Εφραίμ, Ντεβινσέντι, Καρλάο, όπως και του Ενσούε να βρίσκονται σχεδόν μόνιμα στα πίτς με φυσικό συνεπακόλουθο να μην μπορούν μέσα από τον αγωνιστικό ρυθμό να ανεβάσουν στροφές.

Οι βολές, στρέφονται (και όχι άδικα) στο κατά πόσο έγινε δουλειά το καλοκαίρι στην Πολωνία. Αυτό είναι ένα κομμάτι που αναμφίβολα βαραίνει τους υπεύθυνους φυσικής κατάστασης και που σχετίζεται άμεσα με τα πιο πάνω. Ελπίζοντας σε μια νέα αρχή ο Ζαχίντ όπως και οι υπόλοιποι που αναφέραμε, είναι δεδομένο πως με το ανέβασμα τους θα δούμε ένα άλλο ΑΠΟΕΛ αλλαγμένο προς το καλύτερο, ένας Τάμαρι από μόνος του δεν φέρνει την Άνοιξη.

Previous post

Ο Αλ Τάμαρι...

Next post

«Έπρεπε να δοθούν 2 πέναλτι στον ΑΠΟΕΛ»