ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο Βούρος και οι προοπτικές

Λίγο πριν τελειώσει το μεταγραφικό παράθυρο, ο Γιώργος Δώνης ζήτησε από τη διοίκηση συγκεκριμένες μεταγραφές. Μια από αυτές ήταν και ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο 22χρονος δεξιός αμυντικός που ήρθε για να δώσει ανάσες στον Μιλάνοφ.

Μάλιστα ο τραυματισμός του Μιλάνοφ έφερε τον νεαρό στην βασική ενδεκάδα σε αρκετούς αγώνες και μέσα στον ένα μήνα που βρίσκεται στην Ομάδα μας έχει συμπληρώσει 497 λεπτά συμμετοχής. Γενικότερα μπορούμε να πούμε πως ο Πραξιτέλης τα πήγε καλά υπό τις περιστάσεις.

Σίγουρα ο Ελλαδίτης δεν είναι Μιλάνοφ. Δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη που εμπνέει ο Βούλγαρος. Ο Πραξιτέλης είναι αρκετά θετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, όμως σίγουρα χρίζει βελτίωσης στην επίθεση. Το γεγονός πάντως πως σε ένα μήνα πήρε 497 λεπτά συμμετοχής δεν είναι το πλέον ιδανικό για τον ίδιο.

Ο νεαρός χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση ώστε να καταφέρει να βελτιωθεί. Ο Πραξιτέλης έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη και αυτό σίγουρα είναι θετικό. Δεν κατάφερε να διαγράψει την απουσία του Μιλάνοφ, όμως τα πήγε καλά. Έχει πολλά να κερδίσει από τον Βούλγαρο και θα πρέπει να δουλέψουν ομαδικά οι δυο τους. Πάντως τα πρώτα μηνύματα του Βούρου είναι θετικά. Έχει το μέλλον μπροστά του, φθάνει να δουλέψει σκληρά.

Previous post

Περί Αντωνίου και Μακρή

Next post

Ζαχίντ προοπτικές και φυσική θέση