Ποδοσφαιρο

Ο Βάτερμαν και η δύναμη των οπαδών

Μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας του, παραχώρησε ο Ολλανδός τερματοφύλακας μας Μπόι Βάτερμαν. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως υπάρχει η πιθανότητα να παραμείνει στην Ομάδα μας και τα υπόλοιπα χρόνια.

Αναλυτικά τα κυριότερα σημεία των δηλώσεων του στην ιστοσελίδα indehekken,net:

«Στις δύσκολες στιγμές τώρα με τον κορωνοϊό, υπάρχει η πιθανότητα να μείνω στην Κύπρο, παρόλο που δεν έχω παίξει πολύ στη φετινή σεζόν. Θέλω να συνεχίσω να παίζω για μερικά χρόνια ακόμα, αν και δεν κάνω σχέδια για το μέλλον. Προπονούμαι καθημερινά, και εγώ και η οικογένειά μου είμαστε ευτυχώς μια χαρά. Το ποδόσφαιρό εδώ είναι πολύ πιο έντονο, σε σχέση με την Ολλανδία.

Είναι το νούμερο ένα στις συνειδήσεις των οπαδών και αυτοί σε υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες στην αρχή. Αν όμως τα πράγματα πάνε στραβά, τότε αυτοί έχουν την δύναμη να σε ρίξουν στο έδαφος. Όταν έρχονται οι ήττες, τότε οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν την δυνατότητα να μπουν στα αποδυτήρια ή στο προπονητικό κέντρο και να ζητήσουν εξηγήσεις. Αυτό συμβαίνει μια φορά τον χρόνο, τουλάχιστον.

Τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει, όσον αφορά την προσέλευση, διότι υπάρχει ο νόμος της κάρτας φιλάθλου. Τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ και κόντρα στην Ομόνοια είναι αυτά που έχουν την καλύτερη ατμόσφαιρα και εμπνέεσαι από αυτά τα παιχνίδια».

Previous post

Δεν προπονείται ο Ντέβι

Next post

«Η ιστορία θα γραφτεί με ένα κενό...»