ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ο Τραμετσάνι και ο Εφραίμ

Ο Πάολο Τραμετσάνι αρχίζει να αισθάνεται την πίεση. Και πρόκειται για πίεση που αφορά το αν θα καταφέρει να ετοιμάσει όπως πρέπει την ομάδα του, εν όψει της κρίσιμης ευρωπαϊκής πορείας.

Το έχει ξεκαθαρίσει η διοίκηση στον ίδιο, όπως και στον Ντομένικο Τέτι, ότι θα πρέπει να καταφέρει η ομάδα να πάει όσο πιο μακριά γίνεται με αντικειμενικό στόχο την πρόκριση της σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Εδώ είναι λοιπόν που θα κριθεί ο Ιταλός προπονητής που φαίνεται πάντως να έχει κατασταλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό στο βασικό σχήμα του πρώτου επίσημου αγώνα.
Το έδειξε στην Αυστρία, το έδειξε και στο φιλικό με τη Δόξα ότι ο Μπέλετς θα είναι στα δοκάρια και αν προτιμήσει 3άδα στην άμυνα αυτή θα αποτελείται από τους Βούρο, Ιωάννου και Λαφράνς με το Σάβιτς να καραδοκεί.

Ο Γκέντσογλου τον οποίο «πάει» ο Τραμετσάνι αναμένεται να είναι ο αμυντικός χαφ παρόλο ότι ο Άλεφ, έδειξε να είναι έτοιμος και σίγουρα ένας καλός Άλεφ δεν μπορεί παρά να είναι στην 11άδα.

Ο Σόουζα και ο Ντε Βινσέντι οι άλλοι δύο στη μεσαία γραμμή ενώ στα δύο άκρα ο Μιχαίλοβιτς αριστερά και ο Γιάκολις δεξιά.

Στην επίθεση ένας από τους Πάβλοβιτς και Χαλένιους θα έχει δίπλα του τον Τάμαρι, πάντα σε πιθανό σύστημα 3-5-2.

Η περίπτωση Εφραίμ
Στον απόηχο της προετοιμασίας της ομάδας για τα πρώτα της επίσημα ματς και πάντα με την ευθύνη του Πάολο Τραμετσάνι, είναι πλέον γεγονός ότι υπάρχει θέμα με το διεθνή ποδοσφαιριστή.

Όποια δικαιολογία και αν προσπαθήσει κάποιος να βρει, δεν μπορεί να καλύψει ένα προπονητή, ο οποίος σε φιλικό τριών ημιχρόνων δεν έκρινε αναγκαία τη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή που από πέρσι «υποφέρει» από τον Ιταλό.

Οι δικές μας πληροφορίες μάλιστα, που επιβεβαιώνονται θέλουν τον Εφραίμ να έχει βγάλει με επιτυχία όλη την προετοιμασία στην Αυστρία, κάτι που αφαιρεί την όποια δικαιολογία του προπονητή να μην τον υπολογίζει.

Στεκόμαστε στον Εφραίμ περισσότερο και λιγότερο στον Αλωνεύτη, λόγω του ότι υπάρχει επιπλέον λόγος από πέρσι να αναφερόμαστε στον πρώτο ποδοσφαιριστή.

Προηγήθηκαν Μοράις και Ζαχίντ
Να θυμίσουμε, ότι μέχρι τώρα, ο Τραμετσάνι κατάφερε να πείσει τη διοίκηση και να δεχτεί την άποψη του, ότι ο Νούνο Μοράις δεν μπορεί να παίξει ακόμα μία χρονιά μπάλα ενώ έβαλε στο περιθώριο ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή, όπως ο Ζαχίντ.

Δεν κάνουμε αναφορά στον Εμίλιο Νσούε, λόγω του ότι η αποχώρηση του έγινε λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Αυτά, αναμένοντας την εξέλιξη που θα έχει το θέμα Γιώργου Εφραίμ με τη σημείωση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του ΑΠΟΕΛ, έχει ήδη ταχθεί με το μέρος του ποδοσφαιριστή.

 

 

 

sport-fm

Previous post

Ήρθε και πήγε Αρχάγγελο ο Χάνι

Next post

Αυτά που πρέπει να διορθώσει