Ποδοσφαιρο

«Ο Τέτι θέλει να προσθέσει ποιότητα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Θα εκμεταλλευτώ μια απάντηση που είχε δώσει ο Γκέντσογλπου στο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Όταν τον ρώτησα αν είναι εκπρόσωπος της ιταλικής σχολής, η απάντηση του ήταν ότι δεν τον θεωρεί ως τέτοιο. Ο κύριος Τραμετσάνι εκφράζεται ως ένα μείγμα στοιχείων. Το να συνδυάζεις την ουσία και αυτή η ουσία να φέρνει μια νίκη με 4-0 δεν μπορεί να μας αφήνει ανικανοποίητους. Θεωρώ ότι μας κολακεύει το 4-0. Παρά το γεγονός ότι προηγηθήκαμε, η Ανόρθωση ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο. Στο 2ο ημίχρονο καταφέραμε να σταθούμε τυχεροί στη φάση του δοκαριού και όταν έγινε το 2-0 τέλειωσε το παιχνίδι. Πετύχαμε ακόμα δυο γκολ, πήραμε μια σημαντική νίκη και προχωρούμε».

Για τις μεταγραφικές διεργασίες: «Εμείς περιμένουμε από τον κύριο Τέτι να τρέξει το θέμα. Ο τεχνικός διευθυντής κοιτάζει να βρει κάτι το οποίο θα προσθέσει ποιότητα. Χωρίς τη λογική της βιασύνης. Όσο περνάνε οι μέρες τόσο και πιο κοντά μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτό το θέμα. Ο κύριος Τέτι κέρδισε ένα πάρα πολύ σημαντικό στοίχημα με την επιλογή του προπονητή. Στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι από την επόμενη σου επιλογή. Αυτό το οποίο θα ζήσουμε στο συγκεκριμένο μήνα είναι τις επιλογές του κύριου Τέτι».

Αν έγινε πρόταση στη Χάιντουκ για τον Σάιντ: «Δεν καταθέσαμε πρόταση για τον συγκεκριμένο παίκτη. Ήταν από τις περιπτώσεις που μας είχαν προταθεί».

Αν υπήρξε επαφή με τη Σάντος για Νατέλ: «Είχε τοποθετηθεί ο ίδιος ο πρόεδρος για το θέμα του Νατέλ. Είχαμε προσεγγίσει την ομάδα στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του. Καμία ομάδα δεν μπαίνει στη λογική να απαντήσει σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο για το καλοκαίρι. Γίνονται κάποιες προκαταρτικές συζητήσεις που αυτή τη στιγμή δεν έχουν καμία ουσία».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΕΛ: «Ο Τόμας είχε μια ενόχληση στο γαστροκνήμιο μετά το παιχνίδι με τη Δόξα. Ήταν σε ένα σημείο που είχε πρόβλημα πριν από δυο μήνες. Μπήκε και σε μεγάλο μέρος κανονικών προπονήσεων όμως δεν ήθελε να το ρισκάρει ο Τραμετσάνι. Θεωρώ ότι με αυτή τη λογική πολύ πιθανόν να είναι μια επιλογή για το ματς με την ΑΕΛ».

Previous post

Επιμένουν να γράφουν για τον Αχμέτ Σάιντ

Next post

Πρώτος στην λίστα Τέτι ο Ρομάν Μπέζιακ