ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Ο Τέτι παρακολουθεί συνεχώς»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος, μίλησε το απόγευμα στον Active και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα». Αναφέρθηκε στα νέα της Ομάδας μας όπως επίσης και στο μέλλον του Νεκτάριου Αλεξάνδρου. Επίσης κλήθηκε να σχολιάσει και τα σενάρια γύρο από το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου και της ΑΕΚ Αθηνών.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Το αρχικό του σχόλιο: «Μέσα στις επόμενες μέρες θα δώσουμε πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο του Fan Day και τα διαφορετικά πράγματα που θα κάνουμε φέτος. Γενικά προετοιμαζόμαστε και για το ταξίδι στην Ευρώπη. Είχαμε ανάγκη την διακοπή μετά τα σημαντικά παιχνίδια, η ομάδα αποφορτίζεται. Από βδομάδας όταν θα μπούμε σε προπονήσεις θα πάμε σερί μέχρι τα Χριστούγεννα. Υπάρχουν καθοριστικά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το αν θα εμπλακεί ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου στις ακαδημίες: «Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει μετά την παραίτηση του Σάμιου, είναι συγκεκριμένη και θα συνεχίσει με την ίδια στρατηγική. Εκδίδεται ανακοίνωση, όμως ο Αλεξάνδρου επειδή είναι ιδιαίτερη περίπτωση, κατάφερε πολλά στην καριέρα του και πάντα η πόρτα μας είναι ανοικτή. Ξέρουμε ποιος είναι, πόσο επαγγελματίας είναι. Δεν αποκλείω τίποτα».

Για την πορεία της ομάδας: «Κοιτάζουμε που έχουμε φτάσει και αυτό είναι σωστό. Αυτή την στιγμή στην Ευρώπη βρισκόμαστε με την πρόκριση που κρίνεται από εμάς, και στο πρωτάθλημα βρισκόμαστε στις ψηλές θέσεις χωρίς τρία παιχνίδι, είμαστε ικανοποιημένοι. Γνωρίζουμε τα δεδομένα, λόγω των αλλαγών στην ομάδα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Η ομάδα εκφράζει κάποια σταθερότητα, στοιχεία και διάρκεια και αυτό είναι επίσης κάτι το οποίο αντιλαμβανόμαστε θετικά».

Για τον Βούρο και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών: «Τα ελλαδικά δημοσιεύματα επικαλούνται κυπριακά δημοσιεύματα. Στην Κύπρο δεν γράφτηκε κάτι. Τι άλλο να πούμε; Αυτό το επικοινωνιακό παιχνίδι το ζήσαμε κι άλλες φορές. Υπάρχουν κωδικοί όπως αυτός. Ουδέποτε γράφτηκε κάτι τέτοιο στην Κύπρο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Για την θέση του Απόλλωνα περί ξένων διαιτητών και της ΑΕΛ για την κάρτα φιλάθλου: «Για το θέμα του Απόλλωνα, πρέπει να επαναλάβω αυτό που είπα ξανά. Από την στιγμή που απευθύνθηκε ορθός στην ΚΟΠ, περιμένουμε να μας ενημερώσει αν θα υπάρξει τέτοια συζήτηση. Είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε αυτή την συζήτηση. Για το θέμα της ΑΕΛ, θεωρώ πως λέγονται αρκετές αλήθειες, κάτι πρέπει να γίνει. Το περιεχόμενο το αναφέραμε και εμείς πολλές φορές.

Από το 2000 ποτέ δεν έπεσε ο συνολικός αριθμός κάτω από 400.000. Πέρσι ανακοινώθηκε πως δεν ξεπέρασαν τις 200.000. Δεν ίδρωσε κανενός το αφτί του. Κάναμε προσπάθειες για τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ξέρετε πόση ήταν η μείωση για τον ΑΠΟΕΛ στα πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια από το 2016; 25%. Δεν θέλω να σκέφτομαι για τι μείωση θα μιλούσαμε αν δεν ήταν ο Άγιαξ».

Για τις μετεγγραφές: «Ο Τέτι παρακολουθεί συνεχώς. Είναι ένας τομέας που συνεχώς υπάρχουν εξελίξεις, παρακολούθησης στόχων».

Previous post

Με Παπαδόπουλο μέχρι το 2021

Next post

Όταν βελτιωθεί, θα ξεφύγει!