ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο Τέτι άρχισε το ψάξιμο

Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι θα έπρεπε να γινόταν μια ακόμα προσθήκη κυρίως μετά την αποχώρηση του Μίκαελ Ποτέ. Η επιλογή του Μπαλόγκ φαίνεται ότι δεν βγήκε καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστή που δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες από τον Πάολο Τραμετσάνι.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν λύση στην αδυναμία που εντοπίζεται μέσα από τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου και ήδη ο Ντομένικο Τέτι ψάχνει γενικότερα τον τρόπο με τον οποίο θα κάνει πιο ανταγωνιστική την ομάδα.

Ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ έχει την άποψη ότι με ένα πολύ καλό σέντερ φορ που θα έχει την ικανότητα να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα, η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη και αυτή κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η προτεραιότητά του στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σαφώς και δεν είναι εύκολη υπόθεση να υπάρχει ελεύθερος σέντερ φορ στο μέσο της περιόδου, όμως ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του ΑΠΟΕΛ θα προσπαθήσει μέσα από τις διασυνδέσεις του να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Υπάρχουν ανάγκες για ενίσχυση και σε άλλες θέσεις αλλά καμία απόφαση δεν έχει παρθεί μέχρι στιγμής. Είναι λογικό να πέφτει το βάρος στην επιθετική ενίσχυση και στην πορεία θα αποφασιστεί τι άλλες κινήσεις θα γίνουν. Επίσης στο μυαλό του Ντομένικο Τέτι υπάρχουν κάποια δεδομένα για τις αποχωρήσεις, αλλά επίσης ακόμα δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις και δεν υπάρχει λόγος να βιαστεί για το τελικό ξεκαθάρισμα.

 

 

sportfm

Previous post

Ακολουθούν δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι

Next post

Στα θετικά και η βελτίωση της άμυνας