Ποδοσφαιρο

Ο Τάμαρι πρέπει να έχει συμπαραστάτες

To διπλό του ΑΠΟΕΛ επί της Ανόρθωσης δίνει «οξυγόνο» και ηρεμία στο γαλαζοκίτρινο «στρατόπεδο» ενόψει της κρίσιμης εβδομάδας που μπαίνει.

Η βαριά ήττα από τη Δόξα και η απώλεια του Σούπερ Καπ έφεραν στα ύψη την αμφισβήτηση και την μουρμούρα σε όλα τα επίπεδα, διοικητικό και αγωνιστικό. Η απαξίωση της ομάδας από μεγάλη μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ ήταν τέτοια που ενδεχόμενη ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα έβαζε σε μεγάλους μπελάδες το οικοδόμημα των πρωταθλητών.

Η επική εμφάνιση του Μούσα Αλ Τάμαρι στην Λάρνακα είναι ο κύριος λόγος που ο ΑΠΟΕΛ «δραπέτευσε» με διπλό από την έδρα της Ανόρθωσης και αυτό το αναγνωρίζουν στον «Αρχάγγελο». Είναι δεδομένο ότι ο Ιορδανός δεν μπορεί να έχει παρόμοιου επιπέδου εμφανίσεις καθόλη τη διάρκεια της σεζόν. Είναι ανθρωπίνως αδύνατο, ιδίως για ένα παιδί 21 ετών που διανύει τους πρώτους μήνες παρουσίας του σε πρωτάθλημα εκτός της πατρίδας του.

Χρειάζεται να γίνουν πολλά στον ΑΠΟΕΛ για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του έβδομου συνεχόμενου πρωταθλήματος, όπως η βελτίωση της ανασταλτικής λειτουργίας και η απεξάρτηση της επίθεσης από τις προσωπικές ενέργειες του Τάμαρι.

Ο Ρέζα πέραν από μία προσπάθεια στο 14’ και την κίνηση στο γκολ του Τάμαρι (κάνει σπριντ προς τα δεξιά παρασύροντας τον Ντουγκλάο για να ανοίξει διάδρομο στον σκόρερ) ήταν «άφαντος». Στον Ιρανό δίνεται πίστωση χρόνου, όμως επιβάλλεται να αποκτήσει επαφή με τα δίκτυα για να αντέξει ο ΑΠΟΕΛ στη «μάχη» του τίτλου.

 

 

Goal

Previous post

Ο Τέτι «φέρνει» και προπονητή

Next post

Τέτι διετίας αλλά και Ρενζάτο!