ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο Τάμαρι και οι μεγάλες φιλοδοξίες του

O Μούσα Αλ-Τάμαρι  παραχώρησε συνέντευξη στο κρατικό κανάλι της Ιορδανίας και αποκάλυψε τις ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Αρχικά ο παικταράς μας ανέφερε:

«Κάθε παίκτης έχει φιλοδοξίες. Έχω και εγώ τις δικές μου και θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους στον κόσμο», για να συμπληρώσει: «Έχω πολλές προσφορές κυρίως από τη Σεβίλη, τη Χιρόνα, τη Ρόμα και τη Φιορεντίνα. Έχουμε συνεχή επαφή με την ομάδα μου στην Κύπρο και μελετούμε συνεχώς τις προσφορές μαζί».

Ακολούθως, ο «Μέσι της Ιορδανίας» τόνισε ότι περιμένει τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια με το ΑΠΟΕΛ, όπου εκεί θα έχει την ευκαιρία να δείξει περισσότερα πράγματα:

«Περιμένω το πρώτο ματς του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη. Αν προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα συνεχίσω στην ομάδα. Αν δεν προκριθούμε μπορεί να υπογράψω σε άλλη ομάδα».

Καταλήγοντας ο νεαρός άσος αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση από το ΑΠΟΕΛ για να επεκτήνει το συμβόλαιο του για ακόμα ένα χρόνο, αλλά ζήτησε παράταση. Ενώ αναφέρθηκε και στην κριτική που δέχτηκε στα πρώτα στάδια της θητείας του στους πρωταθλητές:

«Στις αρχές της σεζόν δέχθηκα κάποια κριτική από τους φίλους του ΑΠΟΕΛ και είχαν δίκιο γιατί δεν έφτασα το επίπεδο που ήθελα. Όμως κατάφερα να τους εντυπωσιάσω στη συνέχεια».

Previous post

Μάτιτς για το κέντρο

Next post

Ανακοινώθηκε η απόκτηση (με δανεισμό) του Μάτιτς