ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο Σπύρος διευκρινίζει για το νέο Σύνδεσμο

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ Σπύρος Σωτηρίου μίλησε και σήμερα στον Super Sport fm 104.0 και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα που είπε την Δευτέρα για την δημιουργία νέου συνδέσμου φιλάθλων.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα γιατί κάποιοι πειράχτηκαν από αυτά που είπα χθες και ειδικά στον κεντρικό σύνδεσμο. Αυτό που είπα ότι κάποιοι κάνουν ότι θέλουν και καλοπερνούν τα τελευταία χρόνια δεν έχει να κάνει με τον κεντρικό σύνδεσμο, επειδή κάποιοι αυτό κατάλαβαν. Καμιά σχέση δεν έχει ο σύνδεσμος με αυτό που είπα.

Κάποιοι το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν είναι να σπιουνιάζουν και να κρατούν μια κουτάλα και να ανακατώνουν. Αυτό έκαναν και χθες που τα έκαναν όλα για να τσακωθώ εγώ με τον κεντρικό σύνδεσμο τον οποίο υπηρέτησα για περισσότερα από 20 χρόνια. Θα είμαι πολύ βλάκας να πάω απέναντι σε αυτούς τους οποίο εγώ ανάγιωσα και είναι όπως τα κοπελλούθκια μου.

Να τους ξεκαθαρίσω εκεί στον σύνδεσμο ότι αυτά που είπα χθες δεν έχουν καμιά σχέση μαζί τους. Αυτοί που είπαν ότι ο Σπύρος κάνει κάτι για να φάει τον σύνδεσμο, απλά να πω ότι δεν είμαι μόνος μου που το κάνω αυτό και δεν προσπαθώ να φάω κανέναν. Επειδή κάποιος χθες ότι είμαστε μόνο 15 άτομα, να έρθει και αυτός να γίνουμε 16 και όταν τους πολλαπλασιάσει επί 30 θα καταλάβει πόσοι είμαστε.

Ο σύνδεσμος θα γίνει και θα είναι σύνδεσμος παλαιμάχων. Αντί να χαίρονται από τον κεντρικό που θα φέρουμε τον κόσμο κοντά, σκέφτονται αλλιώς. Τους δικαιολογώ γιατί κάποιοι μας ανακατώνουν όλους για διάφορους λόγους. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ο σύνδεσμος που θα γίνει θα είναι δίπλα στον κεντρικό. Θα πάω κόντρα σε κάτι που έφτιαξα εγώ;

Οι τρίτοι της παρέας που κρατάνε την κουτάλα γνωρίζουμε όλοι ποιοι είναι. Επειδή δέχθηκα πολλές απειλές, θα το ανακοινώσω ότι ο σύνδεσμος που θα γίνει, θα γίνει για να κάνει το ΑΠΟΕΛ όπως παλιά, θα είναι δίπλα στον κεντρικό σύνδεσμο.

Ακούσαμε επίσης ότι ο Σπύρος και κάποιοι άλλοι πάνε να φάνε τον Πρόδρομο. Αν θέλαμε να τον φάμε θα τον τρώγαμε σε μια μέρα.

Το μήνυμα είναι δυνατό. Το ΑΠΟΕΛ θα γίνει αυτό που ήταν παλιά και δεν υπάρχει κανένας διχασμός. Εγώ θα τους ενώσω όλους και αυτοί που κάνουν νεκατωσιές να πάνε σπίτι τους.

Είμαι εδώ για να ενώνω και όχι για να διχάζω. Όποιος θέλει να συνεχίσει να νεκατώνει θα μιλήσουμε διαφορετικά» δήλωσε.

Previous post

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας

Next post

Ξεκαθαρίζουν και διαχωρίζουν την θέση τους