ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

«Ο Ρουέδα επέλεξε άλλη ομάδα»

Δεδομένη είναι πλέον η μεταγραφή του Χεσούς Ρουέδα στον ΑΠΟΕΛ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα βρεθεί αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο, όπου θα βάλει υπογραφές, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Μάλιστα το όλο θέμα επιβεβαιώνει ο προπονητής της Μπεϊτάρ.

Συγκεκριμένα Σαρόν Μίμερ, μιλώντας στα ΜΜΕ ανάφερε: «Εύχομαι στον Ρουέδα κάθε επιτυχία. Επέλεξε να πάει σε μία άλλη ομάδα και το σεβόμαστε. Του είπα τι σκεφτόμουν για εκείνον. Είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός και ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που πρόσφερε πολλά το διάστημα που βρισκόταν στην ομάδα».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας 24sports.com.cy, η Μπεϊτάρ έπαιξε το τελευταίο της χαρτί την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα οι Ισραηλινοί κατάθεσαν νέα πρόταση στον Ρουέδα, ο οποίος τόνισε στους ανθρώπους της Μπεϊτάρ πως θα απαντήσει στο τέλος της σεζόν αν και δύσκολα θα βάλει την υπογραφή του.

Παράλληλα από πλευράς του ΑΠΟΕΛ έχουν επιβεβαιώσει πως η περίπτωση Ρουέδα τους απασχολεί. Ο ίδιος ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε αναφέρει μετά το παιχνίδι με την Ομόνοια, πως ο Ισπανός είναι περίπτωση που όχι απλώς ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ αλλά μια περίπτωση στην οποία σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις. Έτσι ο δρόμος προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής του με τον ΑΠΟΕΛ άνοιξε και το όλο θέμα θα τελειώσει σύντομα.

Πηγή: 24sports.com.cy

Previous post

Κεφάλαιο δανεικοί

Next post

Τα εισιτήρια της φιέστας!