ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο Ρέζα έδειξε (ξανά) ότι ΔΕΝ μπορεί

Πρώτο παιχνίδι του 2019 για το θεσμό του κυπέλλου απέναντι στη Δόξα. Ο Τραμετσάνι επέλεξε να ξεκινήσει το παιχνίδι χωρίς τους βασικούς, θέλοντας να δώσει ευκαιρίες σε αυτούς που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής. Υπήρξαν αρκετά λάθη από την ομάδα μας που έδειχνε να δυσκολεύεται να δημιουργήσει ευκαιρίες. Το πρώτο ημίχρονο μας βρήκε πίσω στο σκορ με 0-1 μετά από συνεχόμενα λάθη της άμυνας μας αλλά και λόγω επιπολαιότητα; κάποιων ποδοσφαιριστών.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή στην σύνθεση της ομάδας μας και τη θέση του Αντωνίου παίρνει ο Ζαχίντ. Εμφανώς καλύτερη η ομάδα με την είσοδο του Ζαχίντ και φτιάχνοντας αρκετές ευκαιρίες κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με τις δύο αλλαγές του Ιταλού, τον Νατέλ και τον Μπαλονγκ. Στενή νίκη που μας αφήνει στην πρίζα ανόψη επαναληπτικού.

Σημαντικό επίσης είναι, ότι σήμερα δόθηκε ακόμα μια ευκαιρία στον Ρέζα ο οποίος για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Κρατώντας μπάλα, μοιράζοντας μπαλιές δείχνει ότι δυσκολεύεται ιδιαίτερα να σκοράρει αλλά και να μπαίνει στις φάσεις. Ο ρόλος του στο γήπεδο είναι ανούσιος και πολλές φορές χάνει κλασσικές ευκαιρίες.

Η είσοδος του Νατέλ και του Μπαλόνγκ στον αγωνιστικό χώρο αφήνουν εκτεθειμένο  τον Ιρανό στράικερ αφού σε δύο ευκαιρίες που βρήκαν κατάφεραν να σκοράρουν. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λύση για την επίθεση της ομάδας μας αφού μετά και τη διαγραφή του Ντελατόρε η ομάδα χρειάζεται καθαρό επιθετικό με ευχέρεια σκοραρίσματος.

Το ΑΠΟΕΛ έχει ανάγκη από έναν επιθετικό αφού με την απουσία του Τάμαρι τα πράγματα ίσως να δυσκολέψουν. Μετά τον Αίλτον το ΑΠΟΕΛ δυσκολεύεται να βρει επιθετικό αξίας όπου θα βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα. Παρόλα αυτά, ακόμα και χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό το ΑΠΟΕΛ δείχνει ότι μπορεί να σκοράρει και να αναδειχτεί πρωταθλητής  για 7η συνεχόμενη φορά!

 

Πορτοκαλί Diva

Previous post

«Δεν ξέρω τι από τα δύο ισχύει»

Next post

Πολλά λάθη, μικρό προβάδισμα (video)