ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣωματειο

Ο Ποταμίτης για την ταυτοποίηση

Mέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο πρόεδρος του Σωματείου μας, Χριστόφορος Ποταμίτης, τοποθετείται για το θέμα της ταυτοποίησης.

Αναλυτικά:

“Ταυτοποίηση!;
Σε ένα διήμερο σε 4 διαφορετικά αθλήματα, σε 4 διαφορετικά γήπεδα ο κάθε «υπεύθυνος» το γνωμάτευσε/ χρησιμοποίησε με το δικό του τρόπο όπως ουσιαστικά τον βόλευε η «επέβαλλε» το συμφέρον της ομάδας του. Ο καθένας αποφασίζει δικούς του «νόμους» καταπατώντας κανονικούς νόμους και ανθρώπινα δικαιώματα σε ένα «ευρωπαϊκό κράτος»!
Θέλετε αθλητισμό στην Κύπρο;
Θέλετε κόσμο στα γήπεδα;
ή θέλετε να υποχρεώσατε όλους να κλειστούμε στα σπίτια να βλέπουμε τηλεόραση;
Γιατί το κράτος να ξοδέψει 30 εκατομμύρια για γήπεδο στην Λεμεσό; Ποιοι θα πηγαίνουν;
Μπορώ να γράψω πολλά αλλά δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος που οι νόμοι εφαρμόζονται όπως βολεύει αυτούς που έχουν την εξουσία (σε όλα τα επίπεδα)…
Ταυτοποίηση είναι ένα γελοίο «μέτρο» και είναι πραγματικά «γελοίοι» κοντόφθαλμοι και με αλλότρια κίνητρα όσοι την επικαλούνται.
Θέλετε πραγματικά να καταπολεμήσετε την βία στα γήπεδα; Εφαρμόστε απλά τους πραγματικούς νόμους και την ίση μεταχείριση.
Αυτό που κάνετε τώρα απλά διαλύει τον αθλητισμό κάτι από τα λίγα πράγματα που προβάλλει την Κύπρο και παράλληλα κρατά το κόσμο μακριά από άλλες προβληματικές δραστηριότητες…”.

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Θλάση β΄ βαθμού στον προσαγωγό ο Λάγο

Next post

Να γίνουν άμεσα διορθώσεις