ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο Ντέβι τα εμπόδια και οι προοπτικές επιστροφής

Ο Ντε Βινσέτι ήταν είναι και θα παραμείνει ένα από τα ονόματα που θα προκαλούν πολλές συζητήσεις στην Ομάδα μας. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα της Ομάδας μας με όλα τα καλά του, και όλα τα στραβά του. Το θέμα πιθανής επιστροφής δεν πρόκειται να κοπάσει έτσι απλά.

Και αυτό γιατί χθες ο Ντέβι έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του στα Εμιράτα μιας και κάθε ομάδα εκεί δικαιούται μέχρι τέσσερις ξένους. Το καλοκαίρι υπήρξε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Ντε Βινσέντι και αυτό που είχε βγει τότε ήταν πως δεν υπήρχε πρόσφορο έδαφος. Ο λόγος δεν ήταν ο Αργεντινός, ούτε και εμείς. Ο λόγος ήταν οι Άραβες που ήθελαν ένα τεράστιο ποσό για τον ποδοσφαιριστή.

Τώρα όμως ο Ντέβι είναι ελεύθερος. Αυτό άμεσα σημαίνει πως ο δρόμος επιστροφής του Αργεντινού στην Ομάδα μας έχει ένα λιγότερο εμπόδιο. Αυτό βέβαια που εννοούμε, όπως καλά θα καταλάβατε, είναι πως δεν υπάρχει μόνο ένα εμπόδιο αλλά αρκετά.

Μπορεί ο Ντε Βινσέντι να εκφράζει καθημερινά την αγάπη του για τον ΑΠΟΕΛ αλλά θέλει στα αλήθεια να επιστρέψει στην Κύπρο; Αν ναι τότε θα δεχτοί οι οικονομικές του απολαβές να μοιραστούν περίπου στη μέση; Μάλιστα το όνομα του είναι εξαιρετικό στα Εμιράτα και δεν αποκλείεται να έχει και άλλη πρόταση από εκεί. Θα προτιμήσει εμάς ή τα εκατομμύρια;

Το όλο θέμα έχει αρκετό μέλλον μπροστά του. Όπως γράψαμε και πριν έχει ξεπεραστεί ένα εμπόδιο, αλλά υπάρχουν αρκετά ακόμη. Για να έρθει ο Ντέβι κάποιος μεσοεπιθετικός θα πρέπει να φύγει και δεν είναι τόσο απλό. Ο Μπερτόλιο έχει ένα από τα ψηλότερα συμβόλαια στην Ομάδα μας (αν όχι το ψηλότερο), ο Εμπεσίλιο είναι ξεκάθαρο πως μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα και για κάθε υποψήφιο υπάρχει και μια δυσκολία στην αποχώρηση του. Σίγουρα είναι μια πέρα για πέρα θετική εξέλιξη πως ο Ντέβι είναι ελεύθερος αλλά δεν αρκεί από μόνο του αυτό.

Previous post

Η ενδεκάδα θα ξεκινά από τον Σόουζα...

Next post

Μετά την ξεκούραση ο... «Γολγοθάς»