ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ο νέος ρόλος του Μούσα

Είναι μεν σημαντικό για το ΑΠΟΕΛ να μην έχει τόσο μεγάλη εξάρτηση από τον Μούσα Τάμαρι, όπως είχε στην περσινή σεζόν, ωστόσο δεν παύει από το να είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής πάνω στον οποίος στηρίζουν πολλά οι πρωταθλητές.

Ο Τόμας Ντολ ξέρει πάρα πολύ καλά ότι ο καλός Τάμαρι αποτελεί ισχυρό αγωνιστικό όπλο και θέλει μέσα από την διαχείριση που θα κάνει να φέρει τον Ιορδανό το συντομότερο στην καλύτερη του κατάσταση.

Εκείνο που διαφοροποιείται σε σχέση με την περσινή χρονιά και κυρίως με τη νέα τάξη πραγμάτων και το πλάνο που εφαρμόζει ο Γερμανός προπονητής, έχει να κάνει με το ότι πλέον ο Τάμαρι δεν παίζει στο επιθετικό δίδυμο, αλλά στα άκρα της επίθεσης, καθώς και ότι δεν είναι όλο το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ προσαρμοσμένο στον Ιορδανό.

Θα πρέπει να μπει ο Μούσα στο πετσί του νέου του ρόλου για να φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοση του. Τον πιστεύουν στο ΑΠΟΕΛ, αλλά πλέον η ομάδα μπαίνει σε πιο λογική προσέγγιση και δεν είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής, αλλά ένας από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές.

 

sport-fm

Previous post

Με νέο προπονητή η Ντούντελανζ

Next post

Ποιος να συγκριθεί μαζί σου;