ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

«Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς»

Από τα 30,38 μέσο όρο ηλικίας που είχε ο ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2012/2013, στα 29,67 του 2017 και από εκεί στο φετινό 28,91 και στα 27,90, για την ενδεκάδα που άρχισε τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα, στο Μακάρειο, στη 15η αγωνιστική! Καθόλου άσχημα για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι από δακτυλοδεικτούμενοι έχουν κάνει αρκετή πρόοδο στον τομέα του μέσου όρου ηλικίας της ομάδας (και όχι μόνο) και πλησιάζουν τα «normal» επίπεδα…

Στην ομάδα «μεταγγίστηκε» αρκετό νέο αίμα τα τελευταία χρόνια και ειδικά την τελευταία διετία: Βούρος, Καζού, Ζαχίντ, Νατέλ, Μπάλογκ, Αλ Τάαμαρι, Ιωάννου είναι τα «new kids on the block». Με την παρουσία τους μάλιστα, ο ΑΠΟΕΛ φιλοδοξεί και ατενίζει το μέλλον του με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία, καθώς πρόκειται για άκρως ταλαντούχους, εξελίξιμους και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές με μερικούς από αυτούς (π.χ. Αλ Τάαμαρι) με τεράστια μεταπωλική αξία! Πάνω σ’ αυτούς οι γαλαζοκίτρινοι έκτισαν και επένδυσαν το μέλλον τους και παρά την αποτυχία πρόκρισης σε ευρωπαϊκό όμιλο μπορούν να κάνουν όνειρα και να αισιοδοξούν για το αύριο.

Με την παρουσία όλου αυτού του ταλέντου, ο ΑΠΟΕΛ μοιάζει σαν έτοιμος από καιρό ακόμα κι αν στην πορεία παραχωρήσει (έναντι αδρής αμοιβής, βέβαια) κάποιον ή κάποιους από τα υφιστάμενα φιντανάκια του. Άλλωστε οι «Σειρήνες» άρχισαν να καλούν κάποιους από αυτούς με πρώτο και καλύτερο τον Αλ Τάαμαρι. Ο Ζαχίντ εξακολουθεί να βρίσκεται υπό παρακολούθηση, τον Βούρο τον έχει στην ακίδα του εδώ και καιρό ο Δώνης, ενώ Νατέλ και Καζού παρακολουθούνται από τις ομάδες τους (καθότι δανεικοί) και όχι μόνο.

«Ο νέος είναι ωραίος, ο παλιός είναι αλλιώς» λέει το γνωστό λαϊκό άσμα, γι’ αυτό και οι γαλαζοκίτρινοι διαθέτουν μια πλειάδα από έμπειρους και ικανότατους ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν τους νεαρούς άσους. Βάτερμαν, Καρλάο, Ενσούε, Μοράις, Ντε Βινσέντι, Μερκής, Εφραίμ, αποτελούν την εμπροσθοφυλακή του ΑΠΟΕΛ και συνθέτουν την ομάδα που θέλει να γράψει ιστορία, κατακτώντας το έβδομο σερί πρωτάθλημα και το 28ο στην ιστορία της.

Παράλληλα, όλοι αυτοί, αλλά και οι υπόλοιποι αποτελούν ομάδα μοντέλο με παρόν και μέλλον, που δεν έχει τίποτα και κανένα να φοβηθεί και μπορεί να συνεχίσει να μαζεύει τίτλους και να γράφει ιστορία εντός και εντός τειχών.

 

 

 

Goal

season tickets 2019-2020
Previous post

Τα εισιτήρια με την Ανόρθωση

Next post

Με Καρλάο και Εφραίμ στο ντέρμπι