ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο μπροστάρης και τα… παιδαρέλια

Η εξέλιξη των πραγμάτων είναι τέτοια που τα δεδομένα για την κατάκτηση του τίτλου στρέφονται πλέον εναντίων μας. Η λανθασμένη διαχείρηση από πλευράς Τραμετσάνι και το επιπόλαιο φλέρτ με τις συνεχόμενες απώλειες μετέτρεψαν την Ομάδα μας από θέση πλεονέκτη σε μειονέκτη και βρισκόμενους δύο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Το παίχνίδι στην Λεμεσό είναι κάτι παραπάνω από τελικός αφού σε περίπτωση ήττας η όμαδα μας θα απολέσει μεγαλό ποσοστό από τις πιθανότητες που έχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η σημερινή τοποθέτηση του Τέτι αποτυπώνει με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο ότι η ψυχολογία στην ομάδα δεν είναι η καλύτερη αφού η πίεση προς σε όλους όσους λαμβάνουν αποφάσεις στον Αρχάγγελο είναι πιο βαριά από ποτέ αφού καλούνται να βγάλουν αντίδραση κερδίζοντας την ομάδα του Κίρζη.

Ένα από τα πράγματα που χρειάζονται αυτά τα παιχνίδια εκτός από το τακτικό κομμάτι και το ταλέντο είναι η εμπειρία κάτι το οποίο αγνοεί εγκληματικά εδώ και εβδομάδες ο Τραμετσάνι ο οποίος αν δεν αλλάξει μυαλά θα βρεθούμε προ του φάσματος μια τεράστιας κρίσης για την οποία κάναμε λόγο σε προηγούμενα κείμενα.

Είναι σημαντικά όλα αυτά δίοτι είναι σίγουρο ότι οι αντιπάλοι θα επιχειρήσουν να παίξουν βρώμικα απέναντι στα αμάθητα παιδαρέλια μας γι’ αυτό η παλιά φρουρά με μπροστάρη τον αρχηγό Μοράις και όλων όσων θα γυαλίζει το μάτι τους θα πρέπει να αναλάβει με ότι και αν συνεπάγεται αυτό.

Χρίζουμε σαν τελικό το επόμενο παιχνίδι διότι σε αντίθεση με την ομάδα του Κίρζη σε εμάς δεν πρόκεται να χαριστεί κανείς γι’ αυτό προσοχή, συγκέντρωση και αποφασιστικότητα.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

Previous post

«Κράτησε τον Ζαχίντ από το λαιμό»

Next post

Ο αρχηγός εμψυχώνει