ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

«Ο Μούσα μου είπε ότι δεν έχει καμία επαφή με καμία ομάδα»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόφαση της UEFA για μη παρουσία κόσμου στα προκριματικά: «Ήταν κάτι το οποίο ο κύριος Τσέφεριν είχε προετοιμάσει το έδαφος ότι θα συμβεί. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο. Όσοι θα παίξουν σε ευρωπαϊκά κύπελλα θα παίξουν σε ιδιαίτερες συνθήκες και θα δίνουν μονούς αγώνες. Θεωρώ αυτό που η UEFA επιχειρεί να κάνει είναι να ισορροπήσει κάπως αυτό το στοιχείο της έδρας με την αφαίρεση του κόσμου».

Για τα διαρκείας: «Αν δεν ξέρουμε το ποσοστό δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τη διάθεση τους. Έχει αποφασιστεί ο τρόπος διάθεσης τους αλλά πρέπει να ξέρουμε το ποσοστό που θα δικαιούμαστε. Αναμένουμε τις αποφάσεις».

Για τον Μιγκέλ Σίλβα: «Βρίσκεται στην Κύπρο. Πρέπει ο παίκτης να περάσει από όλες τις ιατρικές εξετάσεις και μετά να συνάψουμε συμφωνία μαζί του. Υπάρχουν κάποια πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν λόγω του ότι έρχεται από 3η χώρα. Πέρασε από τεστ κορωνοϊού και ήταν αρνητικό. Όταν ολοκληρωθούν όλες οι ιατρικές εξετάσεις θα προχωρήσουμε στην ανακοίνωση».

Αν θα καθυστερήσει η άφιξη του Λουντέμο: «Ο Λουντέμο είναι βασικός συνεχώς στη Ρόζενμποργκ. Ζούμε σε μια περίεργη εποχή όπου πράγματα θεωρούνται αυτονόητα, δεν μπορείς να βγαίνεις και να μιλάς για περιπτώσεις ξεκάθαρες γιατί υπάρχουν διάφορα νομικά θέματα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Αν δόθηκε παράταση στον Τάμαρι: «Ο ίδιος ο Μούσα είχε πει για τις 5 Ιουλίου και ο ίδιος ανέφερε ότι θέλει περισσότερο χρόνο. Δεν τέθηκε κάποιο χρονοδιάγραμμα από τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο καιρό εγώ θα το χαρακτήριζα αστείο… Μιλώντας με τον Μούσα, αυτό που μου είπε είναι ότι δεν έχει καμία επαφή με καμία ομάδα».

Για τις μεταγραφικές προτεραιότητες: «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή κάποιες προτεραιότητες. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις αλλά μέχρι εκεί».

Για την αύξηση των ξένων: Λύνει κάπως τα χέρια των ομάδων. Ο περιορισμός των πέντε ξένων θα μπορούσε να σε κάνει να χάσεις κάποιες περιπτώσεις που να είναι φτηνότερες και καλύτερες. Θεωρώ ότι είναι βοηθητικό».

Previous post

Ο Τάμαρι, ο Ζαχίντ, ο Νικόλας και το νέο πρωτάθλημα

Next post

Τάμαρι: «Δεν αξίζει να απαντάτε»