ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ο Λαφράνς, ο Ουζούχο και οι Νατέλ, Καζού

Μεσολαβεί ο τελικός κυπέλλου, αλλά δεν εμποδίζει παράλληλα να γίνονται και οι κινήσεις που αφορούν στον προγραμματισμό. 

Οι πρωταθλητές, θα πρέπει να ολοκληρώσουν τις πολλές εκκρεμότητες με αποχωρήσεις, ανανεώσεις και μεταγραφές και φυσιολογικά εκεί θα δοθεί βαρύτητα τις επόμενες μέρες και βδομάδες.

Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι οι ανανεώσεις συμβολαίων ποδοσφαιριστών που τους έχει ανάγκη η ομάδα, όπως ο Καρλάο και ο Βάτερμαν συν βέβαια τους Μερκή και Αλωνεύτη, με το Νούνο Μοράις να είναι το μεγάλο ερωτηματικό.
Παράλληλα υπάρχει πάντα ο σκόπελος των Καζού και Νατέλ, που τους θέλει όμως πολύ ο Τραμετσάνι.

Αναφορικά με τις μεταγραφές, ανεπίσημα πάντα έχουν συμφωνήσει οι Λαφράνς και Μουκτάρης ( βλέπε Δόξα) αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση.

Αναφορικά με το Φράνσις Ουζόχο, τα πράγματα είναι όπως τα αποκάλυψε η ιστοσελίδα μας. Το ενδιαφέρον είναι δεδομένο για το Νιγηριανό τερματοφύλακα αλλά η μεταγραφή του θα γίνει αφού διαμορφωθεί ο κατάλογος με τους ξένους. Μέχρι 5 μπορεί να έχει μία ομάδα και το ΑΠΟΕΛ διαθέτει τους Νατέλ, Καζού Τάμαρι και Καρλάο.

Έχει ακόμα μία θέση (αν μείνουν και οι τέσσερις στο ρόστερ) και θα ζυγίσει τα δεδομένα ο Ντομένικο Τέτι στη συνέχεια αφού πέρα από τον Ουζόχο, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα Ιορδανού όπως είναι η περίπτωση του Ομάρ Χάνι.

 

 

sport-fm

Previous post

To πιο κρίσιμο Καλοκαίρι της δεκαετίας

Next post

Για 4η σερί χρόνια, καλύτερη επίθεση!