ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ο Λαφράνς, ο Ουζόχο και οι άλλοι

Σε τρεις βδομάδες αρχίσει την προετοιμασία του το ΑΠΟΕΛ και η ξεκάθαρη εντολή που έχει πάρει ο Ντομένικο Τέτι είναι να ετοιμάσει την ομάδα με σχεδόν συμπληρωμένο το ρόστερ μέχρι τότε. Η αλήθεια είναι ότι οι γαλαζοκίτρινοι θα διατηρήσουν τον περσινό βασικό κορμό, όμως έχουν ανάγκη από το να αυξήσουν τις ποιοτικές επιλογές στην ομάδα.

Ο αθλητικός διευθυντής των γαλαζοκιτρίνων, τρέχει πολλά θέματα και είναι σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά την προσπάθεια να κερδίσει τη μάχη με τον χρόνο και να δώσει στον Πάολο Τραμετσάνι ένα πολύ καλό ρόστερ ποιοτικά και αριθμητικά, για τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς.

Για παράδειγμα για τη θέση του τερματοφύλακα μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου με τον Βάτερμαν, τα πράγματα θα κυλήσουν όπως γράψαμε εδώ και αρκετό καιρό με τον Ουζόχο να γίνεται κάτοικος Αρχαγγέλου και να παίρνει θέση στον κατάλογο Β’ και τον Ρόμο να αποχωρεί. Ο Λαφράνς είναι επίσης κλειστός και θα αντικαταστήσει τον Καρλάο που ψάχνει για κάτι καινούργιο, ενώ σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα Μοράις και γενικότερα το πώς θα διαμορφωθούν τα πράγματα στη μεσαία γραμμή.

Η θέση στην οποία προβλέπεται να ακολουθήσει τακτική υπομονής ο Ντομένικο Τέτι είναι αυτή του σέντερ φορ. Ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά και υπάρχει και το ανάλογο διαθέσιμο μπάτζετ. Ωστόσο την περίοδος αυτή θεωρείται ανέφικτο να πειστεί κάποιος πολύ καλός σέντερ φορ να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, γι’ αυτό και το όλο θέμα αναμένεται να γίνει σε κατοπινό στάδιο η τελική επιλογή και η προσθήκη σέντερ φορ.

sport-fm

Previous post

«Αρνήθηκε πρόταση 2.000.000 ευρώ για την πώληση του Νικόλα»!

Next post

H 15άδα του καταλόγου Α και ο Τέτι