ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο φύλακας άγγελος κάτω από τα δοκάρια

Τελικά είχαν δίκαιο οι Βέλγοι για τα όσα εγκωμιαστικά και όχι μόνο σχόλια έκαναν για τον Βενεζουελάνο τερματοφύλακα την προηγούμενη σεζόν. Παιχνίδι με παιχνίδι οι εμφανίσεις του Ρομό βελτιώνονται.

Εννοείτε πως η αλλαγή προπονητή, με την αντικατάσταση του Μπαλταζάρ από τον Τραμετζάνι έχει ωφελήσει αποτελεσματικά, μέχρι στιγμής την Ομάδα μας. Μπορεί, ακόμη να μην έχει λυθεί το πρόβλημα στο σκοράρισμα, μιας και ο Ρέζα έχει μόνο 2 γκολ, ενώ προχτές σπατάλησε καλές προϋποθέσεις για γκολ, εντούτοις στην άμυνα υπάρχει σαφής βελτίωση, κάτι το οποίο δεν πιστώνεται μόνο στους αμυντικούς του Θρύλου, αλλά και στον 28χρονο τερματοφύλακα.

Για να γίνουμε πιο κατανοητοί, με τον Ιταλό προπονητή στον πάγκο, ο Θρύλος έχει καταφέρει να κρατήσει την εστία του ανέπαφη στα 4 από τα 5 παιχνίδια, ένας απολογισμός άκρως θετικός. Συμβολή σε αυτό έχει και ο Ρομό, μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που χρειάστηκε να επέμβει, σώζοντας τον ΑΠΟΕΛ. Εννοείται πως εξαιρούμε το παιχνίδι με την Αλκή και το λάθος του Ρομό, ωστόσο, απέδειξε πως το άφησε πίσω και θα συνεχίσει να είναι απαραίτητος για τον Θρύλο.

Ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια, γιατί ας μην ξεχνάμε πως μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ακολουθούν ντέρμπι για την Ομάδα μας.

ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

season tickets 2019-2020
Previous post

Κάτι ήξερε...

Next post

Με τους αρχηγούς μας η πορεία διαμαρτυρίας