ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ο φευγάτος Βάντερ και τα deadlines

Πριν από λίγες μέρες έφθασε στην Ομάδα μας πρόταση για τον Βάντερ. Μια πρόταση ύψους 300 χιλιάδων ευρώ. Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα λέγαμε ευχαριστώ, θα βάζαμε κορδέλα (χωρίς κάρτα αλλαγής) και θα τον στέλναμε στα Εμιράτα.

Όμως τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Δυστυχώς έχουμε ανάγκη τον Βάντερ στους αγώνες με τη Σλάβια. Ο Δώνης πιστεύει στον Βραζιλιάνο και ξέρει πως είναι παίκτης που τη δεδομένη στιγμή μπορεί να βοηθήσει τρομερά στο στόχο της πρόκρισης. Φυσικά όταν μιλάμε για τον Βάντερ πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Την μια βγάζει φωτιές στις προπονήσεις και στο γήπεδο είναι ανύπαρκτος και την άλλη γίνεται το ακριβώς αντίθετο.

Ένα άλλο στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως τα deadline από τα Εμιράτα σπάνια είναι τόσο σφικτά. Θυμίζουμε πως με τον Ντέβι το deadline ήταν πρόβλημα και έτσι δεν τον είχαμε σε πολύ κρίσιμους αγώνες στην Ευρώπη. Τώρα όμως με τον Βάντερ τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά και έτσι πολύ πιθανόν να προκύψει συμφωνία με το τέλος των παιχνιδιών με τη Σλάβια.

Previous post

Έχει διαφορά το Μπιλμπάο από τις Πλάτρες

Next post

Τα τηλεοπτικά φέρνουν γήπεδο