ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ο εφιάλτης σας επέστρεψε και είναι πιο τρομακτικός!

Ένα 25λεπτο μαζί με τις καθυστερήσεις, ήταν αρκετό για τον Μούσα Τάμαρι για να τα κάνει όλα στο γήπεδο και να βάλει τη δική του σφραγίδα στη σπουδαία νίκη που πέτυχε το ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα στο προχθεσινό ντέρμπι.

Ο Ιορδανός μπήκε στο γήπεδο στο 70’ και έκανε το ΑΠΟΕΛ να είναι ομάδα άλλης κλάσης με τη σπουδαία απόδοση του. Πέτυχε το πρώτο του γκολ στο 90’ σκοράροντας με ένα τρόπο που μόνο ποδοσφαιριστές μεγάλης κλάσης μπορούν να το κάνουν, ενώ ήταν αυτός που πέτυχε και το 4-1 στον εκπληκτικό συνδυασμό με τον Χαλένιους.

Θύμισε τον περσινό εξαιρετικό Τάμαρι που είχε πάρει σε πολλά ματς την ομάδα πάνω του και καθάριζε αγώνες με την ποιότητα και τις εκπληκτικές του εμφανίσεις. Ο Ιορδανός είναι ένα μεγάλο αγωνιστικό όπλο στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη ο οποίος έδειξε ότι έχει τον τρόπο να παρουσιάζει μεταμορφωμένους προς το καλύτερο τους παίκτες του.

Ζητούμενο για τον Ιορδανό να σταθεροποιήσει την απόδοση του σε ψηλά επίπεδα και να αποτελέσει ηγετική μορφή για το ΑΠΟΕΛ στην προσπάθεια για την τελική αντεπίθεση στο πρωτάθλημα και για την προσπάθεια πρόκρισης στους «16» του Europa League κόντρα στη Βασιλεία. Με τον Τάμαρι σε καλή κατάσταση το ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα άλλου επιπέδου και το έδειξε πολλές φορές στο γήπεδο.

Αγωνιστικά η ομάδα προετοιμάζεται για το ματς της Πέμπτης, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να περιμένει το ξεκαθάρισμα των αγωνιστικών δεδομένων. Ελπίδες να προλάβει έχει ο Μιχαίλοβιτς, επιστρέφουν Μάτιτς και Ιωάννου, υπάρχει αναμονή για Εφραίμ, Σόουζα και Αλωνεύτη.

Previous post

Κατάφερε να τους… αλλάξει μυαλά

Next post

Χωρίς τον Ουζουνίδη την Πέμπτη