ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Στόχος το double!

Τα δυο τρόπαια είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας μας για φέτος. Είναι γεγονός πως η Ευρωπαϊκή επιτυχία αν συνδυαστεί με double τότε η επιτυχία θα είναι τεράστια, όσο καμιά άλλη. Είναι δύσκολο εγχείρημα, όμως εδώ που φτάσουμε τα πάντα είναι ανοιχτά και έχουμε το πλεονέκτημα.

Από τη μια στο κύπελλο η κλήρωση μας χαμογέλασε και απέναντι μας θα βρούμε τη Δόξα. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε στον τελικό. Φυσικά η Δόξα δεν χωρά υποτιμήσει. Σαφώς και είναι μια ομάδα πολύ κατώτερη από εμάς. Σαφώς και δεν τίθεται θέμα ακόμη και αν η Δόξα βρεθεί στην καλύτερη της μέρα, εμείς να μην προκριθούμε. Αν δεν τα καταφέρουμε τότε θα είναι μια τεράστια αυτοκτονία.

Από την άλλη στο πρωτάθλημα μένουν μόλις 5 αγώνες. Το +4 είναι εκεί και πρέπει να διατηρηθεί. Ο Απόλλωνας έχει ως στόχο να μας φτάσει, όμως το πρωτάθλημα θα κριθεί από εμάς και από την απόδοση μας. Μπορεί να έχουν μείνει μόνο ντέρμπι, όμως αυτό έχει διπλή όψη. Κάθε επιτυχία μετρά διπλά και κάθε αποτυχία το ίδιο. Θέλουμε 4 συνεχόμενες νίκες για να τελειώσει το όλο θέμα. Έχουμε την ομάδα και μπορούμε.

Σαφώς πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα και το μεγαλύτερο βάρος εκεί θα πέσει. Το πέμπτο συνεχόμενο θα καθιερώσει την κυριαρχία μας, όμως το double θα δώσει μια άλλη αίγλη.

Previous post

Τα θετικά μηνύματα και η Ανόρθωση

Next post

Ατομικό για τρεις...