ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Ο Χάνι, ο Ιμπάνιες και αυτοί που… φεύγουν

Η μεταγραφή του Βουγιαντίν Σάβιτς (εφτασε στην Κύπρο),  έκλεισε και θα σφραγιστεί αφού περάσει ο ποδοσφαιριστής με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο Σέρβος αμυντικός αποτελεί το δέκατο φετινό απόκτημα των πρωταθλητών, αλλά δεν θα τελειώνει εδώ ο μεταγραφικός σχεδιασμός, καθώς όπως γράψαμε από την Παρασκευή προκύπτει θέμα με τον Ζοαοζίνιο ο οποίος θα αποχωρήσει και οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε αναζήτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο.

Είναι αλήθεια ότι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και έχει καλό βιογραφικό είναι ο  Λουίς Ιμπάνιες, αλλά δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει για τη συγκεκριμένη θέση. Απ’ εκεί και πέρα, πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν ότι ακόμα και με την απόκτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο, δεν κλείσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Στο πλάνο είναι η περαιτέρω ενίσχυση για τον κατάλογο Β’ προκειμένου να ισχυροποιηθεί ακόμα πιο πολύ το ρόστερ της ομάδας για να αντιμετωπίσει τις αγωνιστικές προκλήσεις που έρχονται. Σε αυτό το πλάνο εντάσσεται και η περίπτωση Χάνι. O πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης ετοιμάζει ταξίδι στην Ιορδανία για να τον κλείσει.

Πλέον ανοίγει για τα καλά το κεφάλαιο αποχωρήσεων, με το σκηνικό να είναι σχεδόν ξεκάθαρο. Με την απόκτηση ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο, το ΑΠΟΕΛ θα έχει 20 συμβόλαια σε ισχύ με ποδοσφαιριστές που θα είναι στον κατάλογο Α’.

Θα πρέπει να γίνει επιλογή τριών που θα μείνουν εκτός καταλόγου για την Ευρώπη και λογικά αυτοί θα είναι οι Ρομό, Ζοαοζίνιο και Ρέζα και επιπλέον δύο για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Το σενάριο παραχώρησης του Ζαχίντ είναι ανοικτό και φαίνεται ότι με τα δεδομένα που δημιουργούνται η μπάλα πιθανότατα να πιάσει και τον Μπέζιακ, χωρίς κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τους γαλαζοκίτρινους.

 

 

 

sportfm

Previous post

Ενίσχυση και με Χάνι και με αριστερό μπακ!

Next post

Αρχίζει δουλειά ο Σάβιτς