Ποδοσφαιρο

«Ο ΑΠΟΕΛ έχει το μέταλλο»

Ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τη νίκη και τη πρόκριση μας ήταν ο Γιώργος Μερκής. Ο διεθνής αμυντικός μας στάθηκε στο μέταλλο του Θρύλου και την αμυντική λειτουργία της ομάδας του. 

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν δύσκολη εβδομάδα για μας μετά την ήττα που κάναμε και την αλλαγή προπονητή. Όλοι όμως κάνανε το καθήκον τους και δίκαια πήραμε τη νίκη κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο όπως η Σεβίλλη. Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια του ΑΠΟΕΛ. Περιμέναμε περισσότερο κόσμο και τους περιμένουμε να επιστρέψουν στο γήπεδο».

Για το παιχνίδι σχολίασε: «Στο ξεκίνημα δεν ήμασταν καλοί. Όπως και το πρωτάθλημα που τελειώνει τον Μάιο και οι όμιλοι τελειώνουν τον Δεκέμβριο. Όπως ξανά είπα ο ΑΠΟΕΛ έχει το μέταλλο να δει οποιονδήποτε στα μάτια στο ΓΣΠ. Ελπίζω να ήμαστε τυχεροί στη κλήρωση».

Για τα αμυντικά καθήκοντα: «Ευτυχώς κρατήσαμε το μηδέν παθητικό. Γενικά φέτος η ομάδα είναι συγκεντρωμένοι στα αμυντικά της καθήκοντα. Όλοι οι παίκτες από τον επιθετικό δουλεύουμε σωστά. Νομίζω χρειαζόμαστε κάπου αλλού βελτίωση αν και σήμερα ήμασταν βελτιωμένοι».

Previous post

«Ξέρω ότι μπορώ να κάνω πολλά πράγματα»

Next post

Ιδού, η γη της Επαγγελίας