ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

O αγώνας με τα μάτια του monoapoel

Το συγκεκριμένο κείμενο όπως το συνηθίσατε περιέχει τι μας άρεσε και τι δεν μας άρεσε μετά από κάθε αγώνα. Η μορφή του όμως σήμερα θα είναι διαφορετική για το λόγο ότι ΔΕΝ μας άρεσε τίποτα απολύτως από τη σημερινή εμφάνιση. Πάμε λοιπόν:

  • Ο Ατζίλι ήταν για άλλο ένα παιχνίδι μέτριος εώς κακός. Οι περισσότερες του πάσες ήταν λανθασμένες, δεν μπόρεσε να πάρει την ομάδα πάνω του σε καμιά φάση και γενικά για όλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε ήταν εκτός παιχνιδιού.
  • Ο Ζαχίντ έκανε ίσως ένα από τα χειρότερα του παιχνίδια από τότε που ήρθε στην ομάδα. Μηδέν δημιουργικότητα, μηδέν όρεξη. Από εκεί που μας συνήθισε σε εξαιρετικές εμφανίσεις, η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα.
  • Ο Μπεν Σαχάρ έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι ότι είναι εκτός δίνοντας συνέχεια στις απογοητευτικές εμφανίσεις. Δεν μπορούσε να ακολουθήσει τις φάσεις, έκανε συνεχώς λάθος πάσες και ήταν γενικά εκτός παιχνιδιού.
  • Ο Ζεράλδες ήταν μέτριος εώς κακός και δε μπόρεσε για ακόμα ένα παιχνίδι να βοηθήσει καθόλου στο επιθετικό κομμάτι με αποτέλεσμα η δεξιά πλευρά να μένει κουτσή.
  • Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και αριστερά. Ο Ενσούε παρ’ όλο που προσπαθεί με νύχια και με δόντια ΔΕΝ μπορεί να ξεδιπλώσει όλες τις ποδοσφαιρικές του αρετές από τα αριστερά με αποτέλεσμα να χαραμίζεται και να χάνει η ομάδα ένα από τους καλύτερους της ποδοσφαιριστές.
  • Οι επιστροφές στην άμυνα από τους ποδοσφαιριστές μας γίνονταν με πολλή καθυστέρηση με αποτέλεσμα να κινδυνέψουμε σε πολλές περιπτώσεις να δεχτούμε γκολ στη κόντρα.
  • Τεράστιο πρόβλημα και στην τελική πάσα. Σε πολλές περιπτώσεις υπήρχαν οι προϋποθέσεις για γκολ αλλά οι τελικές πάσες των ποδοσφαιριστών μας ήταν πραγματικά απογοητευτικές.
  • Ανεξήγητες οι αποφάσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη να μην χρησιμοποιήσει στην εντεκάδα τον Γουίλερ και τον Εντογκαλά ούτε καν ως αλλαγή, ο οποίος είναι σε πολύ καλύτερη φόρμα από τους Ατζίλι και Κλωναρίδη, αλλά και η περιφρόνηση προς τον Γιώργο Μερκή.

 

Πορτοκαλί Τιμωρός

Previous post

Άλλαξε το(ν)...δεν πάει άλλο

Next post

Άσφαιροι