ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Νούχιου ή Εντογκαλά;

Ο αγώνας με την Καϊσάρ έχει περάσει ήδη στο παρελθόν με την ομάδα μας να κάνει το καθήκον της και να προκρίνεται στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Το μυαλό όμως όλων μας πρέπει άμεσα να γυρίσει στο πρωτάθλημα και στον Κυριακάτικο αγώνα με την ΕΝΠ.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που θα κληθεί να βρει λύση ο Ουζουνίδης αφορά τον Μπεν Σαχάρ. Ο Ισραηλινός επιθετικός αποχώρησε με σφύξιμο στο πόδι απ’ τον αγώνα με την Καϊσάρ και φαντάζει πολύ δύσκολο να τον δούμε στην ενδεκάδα την Κυριακή.

Το ερώτημα είναι ποιος θα τον αντικαταστήσει. Απ’ τη μια επιλογή είναι ο Νούχιου, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Καϊσάρ και έδειξε πως θέλει χρόνο, ενώ απ’ την άλλη είναι η επιλογή Εντογκαλά που δοκιμάστηκε επίσης κάποια λεπτά στον χθεσινό αγώνα. Είναι πάντως ξεκάθαρο πως ο Εντογκαλά δεν είναι επιθετικός και πόσο μάλλον ο επιθετικός περιοχής που ταιριάζει στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα μας. Υπάρχει και η επιλογή Κούτσακου, όμως το σενάριο αυτό είναι απομακρυσμένο.

Η ουσία πάντως είναι να καλυφθεί το κενό του Μπεν Σαχάρ και να μην φανεί η απουσία του. Μπορεί να μην έδωσε τα τέρματα που θέλει και απαιτεί ο κόσμος, όμως ο Ισραηλινός πάλεψε αρκετά, είχε ρόλο στους αγώνες με ΑΕΛ και Καϊσάρ και συμβολή στην εικόνα της ομάδας μας και έδειξε πως μόλις φθάσει στο 100% θα μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.

Previous post

Ο Μόντριτς έπαιξε στην Ζρίνσκι

Next post

Αυτόν τον Ζαχίντ θέλουμε