ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Νικόλας μέχρι το 2023!

Την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον Νικόλα Ιωάννου για πρόωρη επέκταση συμβολαίου έως το καλοκαίρι του 2023 ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας (7/10) η Ομάδα μας. Προσφέρθηκαν αυξημένες οικονομικές απολαβές στον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι κάτοικος Αρχαγγέλου από την σεζόν 2014/15 και πρόλαβε σε νεαρή ηλικία να φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νικόλα Ιωαννου. Ο ποδοσφαιριστής που διατηρούσε συμβόλαιο μέχρι το 2021 συμφώνησε για επέκταση της συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι και το 2023.

Ο Νικόλας Ιωάννου υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 σε ηλικία 18 ετών. Από τότε μετρά 5 συνεχόμενα πρωταθλήματα ενώ αγωνίστηκε σε ηλικία 19 ετών για πρώτη φορά σε αγώνα UEFA Champions League.

Ευχόμαστε στον Νικόλα να συνεχίσει να προοδεύει, να έχει υγεία και να πανηγυρίσει πολλούς ακόμα τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με τα γαλαζοκίτρινα χρώματα».

Previous post

Φιλικό με τον Ακρίτα Χλώρακας

Next post

Η γιορτή των Πορτοκαλί