ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Νίκη με 2-1 στο φιλικό με τον Διγενή

Η Ομάδα μας νίκησε με 2-1 τον Διγενή Μόρφου σε φιλικό αγώνα κεκλεισμένων των θυρών στο προπονητικό μας κέντρο.

Ο Τόμας Ντολ δεν έχει στη διάθεση τους αρκετούς ποδοσφαιριστές που απουσιάζουν με τις εθνικές του ομάδες, ωστόσο είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όσους τον χρειάζονται.

Ο Γερμανός τεχνικός χρησιμοποίησε 14 συνολικά ποδοσφαιριστές.  Ουσιαστικά έπαιξαν όλοι όσοι ήταν διαθέσιμοι, όσοι δηλαδή είναι στον Αρχάγγελο και είναι σε θέση να βοηθήσουν.

Συγκεκριμένα αγωνίστηκαν οι Βάτερμαν, Γκέντσογλου, Χαλένιους, Ντε Βινσέντι, Μάτιτς, Γιάκολις, Ζοαοζίνιο, Μακρής, Αλωνεύτης, Βιντιγκάλ, Μιχαίλοβιτς, Πάβλοβιτς, Σόουζα και Πρινιωτάκης.

Οι Άλεφ, Σάβιτς και Βούρος δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστούν, ενώ οι Μερκής, Ιωάννου, Εφραίμ, Καλογήρου, Σιέλης, Μπέλετς, Μπέζιακ, Τάμαρι και Χάνι είναι στις Εθνικές τους ομάδες.

Το πρώτο γκολ προήλθε από αυτογκόλ, ενώ ο Πάβλοβιτς πέτυχε το δεύτερο (63′). Δύο λεπτά αργότερα, ο Διγενής διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η ενδεκάδα μας: Βάτερμαν (Πρινιωτάκης), Μιχαΐλοβιτς, Γκέντσογλου, Ζοαοζίνιο, Μάτιτς, Μακρής (Σόουζα), Γιάκολις, Ντε Βινσέντι, Αλωνεύτης, Βιντιγκάλ, Χαλένιους (Πάβλοβιτς).

Previous post

H αξία των αντιπάλων μας στον Α΄όμιλο

Next post

Με πανίσχυρο δυναμικό για το όγδοο σερί