Ποδοσφαιρο

Νεκτάριος: «Να αλλάξει η διάταξη της Ομάδας»

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου μίλησε στην εκπομπή του καναλιού DIGITAL, Super Monday. Είπε ότι η Ομάδα μας είναι «βραχυκυκλωμένη», χωρίς επιθετικότητα αλλά με μεγάλη πίεση εσωτερικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεκτάριου:

“Είναι λίγο βραχυκυκλωμένο το ΑΠΟΕΛ. Σε ένα παιχνίδι με 63% κατοχή δεν είχε ευκαιρίες. Δεν βλέπουμε να έχει επιθετικότητα το φετινό ΑΠΟΕΛ. Είναι πρωτόγνωρες και οι καταστάσεις από τον αποκλεισμό από μια βατή ομάδα. Υπάρχει πίεση. Προοπτική ανάκαμψης θα έχει αν βρεθεί ο τρόπος να πάρει αποτελέσματα. Ίσως είναι μια λύση να αλλάξει η διάταξη της ομάδας, θα φανεί αυτό… Είναι δύσκολη η συνέχεια”.

“Αν η αντίπαλη ομάδα παίζει με 10 παίκτες και είσαι ομάδα που παίζεις με κατοχή και μπορείς να μεταφέρεις τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση, τότε μπορείς να φτιάξεις ευκαιρίες. Αλλιώς μπορεί και να χάσεις. Εγώ για να είμαι πιο συγκεκριμένος, περίμενα από Ανουάρ-Ντε Βινσέντι-Ζαχίντ να είναι μια από τις κορυφαίες τριάδες στην Κύπρο”.

“Πάντως πίεση μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει κόσμος. Ίσως να είναι μεγάλη η πίεση εσωτερικά μέσα στην ομάδα”.

Previous post

Σταύρος Γεωργίου: «Είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν»

Next post

Κλοιός