ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Νέα, βελτιωμένη πρόταση στο Νούνο Μοράις

Στο ΑΠΟΕΛ μια από τις πρώτες εξαγγελίες που έγιναν είναι ότι θα λειτουργήσουν μακριά από οποιοδήποτε συναισθηματισμό και με βασικό κριτήριο τις ανάγκες της ομάδας στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Αυτό ισχύει και θα συνεχίσει να ισχύει σε κάθε περίπτωση, ανάμεσα τους και αυτή του Νούνο  Μοράις.

Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πορτογαλία παίρνοντας τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης και σύντομα θα δώσει την τελική του απάντηση στη διοίκηση που εκφράζει την αισιοδοξία ότι θα προκύψει αίσιο τέλος.

Στον Πορτογάλο έγινε νέα βελτιωμένη πρόταση όσον αφορά το οικονομικό μέρος, για νέο συμβόλαιο διαρκείας ενός χρόνου με τους «γαλαζοκίτρινους» να του δείχνουν με κάθε τρόπο ότι θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα και στη νέα περίοδο. Ο Πορτογάλος είναι κάτοικος Αρχαγγέλου από το καλοκαίρι του 2007 και κανένας δεν μπορεί να διανοηθεί ότι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες θα φύγει από την ομάδα. Αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο, είναι χωρίς αμφιβολία ο πιο πετυχημένος ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της ομάδας και όλοι εκφράζουν την αισιοδοξία ότι θα μείνει για πάντα στο ΑΠΟΕΛ.

Είναι αλήθεια ότι ο Μοράις ήθελε νέο διετές συμβόλαιο, καθώς πιστεύει πολύ στις δυνατότητες και στις αντοχές του, όμως το ΑΠΟΕΛ ακόμα και στη βελτιωμένη οικονομικά πρόταση που του έκανε είναι για μονοετές συμβόλαιο. Όπως είναι διαμορφωμένο το σκηνικό ελπίζουν όλοι στην ομάδα ότι θα τελειώσει με θετικό τρόπο το θέμα Μοράις και ο Πορτογάλος θα μείνει για πάντα στο ΑΠΟΕΛ κλείνοντας στον Αρχάγγελο την πλούσια καριέρα του.

 

 

sport-fm

Previous post

Τους αποχαιρέτησε και έρχεται ο Νατέλ

Next post

Καζού ο πρώτος...