Ποδοσφαιρο

Νατέλ: «Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου»

Ο Λέο Νατέλ, παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του και σχολίασε την μέχρι στιγμής πορεία του στην Ομάδα μας και αναφέρθηκε και στον μεγάλο πορτιέρο Ροτζέριο Σένι που τον βοήθησε πολύ στην καριέρα του.

Τόνισε ότι είναι στην καλύτερη φάση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ωστόσο δήλωσε πως θα ήταν χαρούμενος αν γυρνούσε στη Σάο Πάολο.

Αναλυτικά:

Για την φετινή του πορεία και τη συνέχεια: «Παίζω δανεικός μέχρι τον Μάιο στην Κύπρο, αλλά είμαι παίκτης της Σάο Πάολο. Θα ολοκληρώσω το συμβόλαιο μου εδώ και θα δούμε για το μέλλον. Θα ήμουν φυσικά χαρούμενος αν γυρνούσα στη Σάο Πάολο. Είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου».

Για τον Ροτζέριο Σένι: «Ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος στην ανάπτυξη μου. Από αυτόν πήρα τις συμβουλές, τα μαθήματα και τις προπονήσεις. Ήταν πάντα ένας άνθρωπος που με ενθάρρυνε πολύ και μου έδωσε αρκετές συμβουλές. Πάντα έλεγε ότι είχα τεράστιες προοπτικές και ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να σταματήσω να προπονούμαι και να νοιάζομαι. Μου έδινε όλο και περισσότερο σθένος. Θα του είμαι για πάντα ευγνώμων».

Previous post

Θέματα που αφορούν στον προγραμματισμό

Next post

Ανυπόμονος για δράση ο «Ντέβι»