Τα ΜΜΕ για 'μας

Να τους κλείσει το στόμα!

Από που πηγάζει η μεγάλη αισιοδοξία των Σκοπιανών ενόψει των διπλών παιγνιδιών κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι άξιο απορίας.

Δεν γνωρίζουμε και σαφώς δεν αμφισβητούμε την ποιότητα της Βαρντάρ, ούτε ότι μπορεί να προκριθεί. Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι το πιο απρόβλεπτο άθλημα και ως εκ τούτου οι ασφαλείς προβλέψεις απαγορεύονται.

Αυτό, όμως, φαίνεται να μην το γνωρίζουν ή να το προσπερνούν με χαρακτηριστική ευκολία εκεί στα Σκόπια. Απόδειξη τούτου, οι συνεχόμενες δηλώσεις από την ημέρα της κλήρωσης. Από τότε, άπαντες στη Βαρντάρ πήραν τα μικρόφωνα και φωνάζουν… πρόκριση. Λες και παίζουν μόνοι τους.

Η σιγουριά των Σκοπιανών θα πρέπει να εξανεμιστεί από το πρώτο παιγνίδι. Την ερχόμενη Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσουν την Βαρντάρ στο ΓΣΠ και καλούνται να τους κλείσουν το … στόμα.

Οφείλουν να εκμεταλλευτούν την «καυτή» ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι πορτοκαλί και να κερδίσουν με τέτοιο σκορ, το οποίο θα τους μετατρέψει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί ενόψει του επαναληπτικού.

sigmalive

Previous post

Εφικτό το «sold out»

Next post

Δανεικός ο Ναφίου;