Ποδοσφαιρο

Να πιστέψουν ξανά οι παίκτες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έπιασε δουλειά στο ΑΠΟΕΛ, κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της εικόνας που έβγαλε μέχρι τώρα η ομάδα, αλλά και λόγω των πολλών προβλημάτων τραυματισμού που την ταλαιπωρούν.

Τη δεδομένη στιγμή ο Ελλαδίτης κόουτς ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα όσον αφορά τη σύνθεση του ρόστερ και θα πρέπει να πορευτεί με αυτό ακόμα και αν υπάρχουν ελλείψεις από τις παραλείψεις που προηγήθηκαν στις μεταγραφικές περιόδους του καλοκαιριού και του Ιανουαρίου.

Έχοντας την εμπειρία από τις προηγούμενες ομάδες που δούλεψε και είχαν πρωταγωνιστικούς στόχους (ΑΠΟΕΛ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ) ο Ελλαδίτης κόουτς ξέρει πολύ καλά που να ποντάρει κάτω από τα δύσκολα δεδομένα που έχει αναλάβει τα ηνία του ΑΠΟΕΛ.

Από τη πρώτη κιόλας στιγμή προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του το μήνυμα ότι πρέπει να αφήσουν πίσω ότι έγινε μέχρι τώρα και να αποβάλουν την οποιαδήποτε αμφιβολία κυριαρχεί εδώ και καιρό για τις δυνατότητες της ομάδας.

Θεωρεί πως είναι σημαντικό να πιστέψουν ξανά οι παίκτες στους εαυτούς τους και στην ομάδα. Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προσπαθήσει να παρουσιάσει πολύ πιο ανταγωνιστική ομάδα και ξέρει πολύ καλά ότι αν κάνει νικηφόρο ξεκίνημα στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ θα αλλάξουν πολλά προς το καλύτερο και θα πάρει η ομάδα σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ για τη συνέχεια.

Previous post

Η πρώτη του Μαρίνου

Next post

Ο απολογισμός του προέδρου