ΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Να πείσουν ότι μπορούν να αντιδράσουν

Καλούνται στο ΑΠΟΕΛ αυτή τη φορά όχι απλά  να είναι ομαλή η μετάβαση από ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ματς στην κυπριακή πραγματικότητα, αλλά και να αρχίσει να πείθει η ομάδα ότι μπορεί να αντιδράσει διεκδικώντας την υλοποίηση των πρωταγωνιστικών της στόχων.

Κόντρα στην Πάφο την Κυριακή οι «γαλαζοκίτρινοι» θέλουν να πείσουν ότι άφησαν για τα καλά πίσω τη μετριότητα και να πετύχουν μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που έδειξε πως έχει δυνατότητες με τη μέχρι τώρα παρουσία του.

Μετά την απρόσμενη ισοπαλία με τον Εθνικό στο Δασάκι, ακολούθησαν διάφορες ενέργειες από πλευράς διοίκησης και προπονητή που αποσκοπούν στο να διορθωθεί η κατάσταση. Η σπουδαία εμφάνιση και το εξαιρετικό αποτέλεσμα μέσα στη Γερμανία κόντρα στη Ντόρτμουντ, προκάλεσε αίσθηση και όμως ξέρουν πολύ καλά όλοι στο ΑΠΟΕΛ ότι χρειάζεται η ομάδα να πείσει ότι έχει τον τρόπο να διαχειριστεί με επιτυχία και τα ματς του πρωταθλήματος.

Πρώτα και κύριο ζητούμενο για τους «γαλαζοκίτρινους» είναι να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών, αλλά και να δείξουν με την αγωνιστική τους παρουσία ότι έχουν τα κότσια να δείχνουν σωστή αντίδραση. Αν το κάνουν με πειστικό τρόπο, όλα αλλάζουν με την ομάδα να αποκτά την αυτοπεποίθηση που της λείπει στα ματς του πρωταθλήματος.

Από πλευράς επιλογών και πάλι υπάρχουν προβλήματα, όμως η ομάδα πρέπει να μάθει να ζει μέσα από αυτά. Επιπλέον επιλογή είναι σίγουρα ο Λούκας Σόουζα ο οποίος δεν πήγε Γερμανία καθώς δεν έχει δικαίωμα να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά ματς. Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να προβεί σε κάποιο φρεσκάρισμα της ομάδας, όχι όμως με πάρα πολλές επιλογές.

 

sport-fm

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Κακή εμφάνιση στη Λεμεσό

Next post

Στόχος η πρώτη νίκη