ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Να μου το θυμηθείτε

Όπως είναι γνωστό ο Γκάγιας Ζαχίντ λόγο των πολλών κρουσμάτων που βρέθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Νορβηγίας πήρε κλήση από τον ομοσπονδιακό του τεχνικό.

Σύμφωνα με τα Νορβηγικά μέσα όπως όλα δείχνουν ο Ζαχίντ θα είναι στις βασικές επιλογές και θα πραγματοποίηση την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας της χώρας του. Η πρώτη και τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Ζαχίντ με την Εθνική ήταν στις 6 Ιουνίου 2018 σε φιλικό αγώνα κόντρα στον Παναμά.

Αυτό που ανυπομονούμε όλοι είναι να δούμε πως θα παρουσιαστεί και τί απόδοση θα έχει καθώς με τα χρώματα της ομάδας μας κάνει πολύ χαμηλές πτήσεις σε σημείο που κάποιες φορές νομίζεις θα κτυπήσει στο έδαφος.

Η πρόβλεψη μας είναι ότι θα έχει πολύ καλή παρουσία και θα θυμίσει τον παλιό καλό του εαυτό μιας και ίσως είναι η μοναδική του ευκαιρία να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει μια θέση στην Εθνική ομάδα. Φυσικά κάτι τέτοια θα γεμίσει με ερωτηματικά τον Αρχάγγελο καθώς ο ποδοσφαιριστής με τον ΑΠΟΕΛ είναι πραγματικά αγνώριστος. Να μου το θυμηθείτε, ότι απόψε ο Ζαχίντ θα φορέσει το καλό αγωνιστικό του κοστούμι.

Στις 21:45 στα πλαίσια της 6η αγωνιστική του Nations League η Αυστρία φιλοξενεί την Νορβηγία και τα δικά μας φώτα θα είναι στραμμένα στον δικό μας ποδοσφαιριστή.

@orangeWOLF

Previous post

Καθόλου τυχαία

Next post

Με τους Ισραηλινούς στην ενδεκάδα