Ποδοσφαιρο

«Να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος»

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας μας Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ για το αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί και την εμφάνιση που ήταν τόσο καλή όσο για να αξίζει να κερδίσει η Ομάδα μας.

Αναλυτικά:

«Οτιδήποτε δεν είναι νίκη σαφώς και δεν είναι αποτέλεσμα το οποίο μας ικανοποιεί. Η πραγματικότητα, όμως, είναι ότι η ομάδα τα έκανε όλα σωστά εκτός από το να βάλει τη μπάλα στα δίκτυα απέναντι σε μια ΑΕΚ που είχε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αμυντική τακτική. Νομίζω ότι τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια ήταν η πιο αμυντική ΑΕΚ που έχουμε αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ.

Εντάξει, αυτή ήταν επιλογή του προπονητή της. Από εκεί και πέρα όμως, αυτή την στιγμή, πρέπει να κοιτάξουμε τι κάναμε λάθος για να μπορέσουμε να είμαστε πιο καλοί στο επόμενο παιχνίδι. Είναι λίγες οι μέρες γιατί την Τετάρτη ακολουθεί το παιχνίδι κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ δρόμο ακόμη. Έχει ακόμη οκτώ αγωνιστικές. Βήμα με βήμα όπως είπαμε και προηγουμένως. Τίποτα δεν αλλάζει μέσα σε μια αγωνιστική. Αυτό που ζητάμε είναι την βελτίωση και βεβαίως την ουσία, τους βαθμούς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Livesports Αpp. Κατέβασέ το Για να βλέπεις σε βίντεο τα γκολ σε σχεδόν πραγματικό χρόνο.

Previous post

Η αλλαγή και η αντίδραση του Νούνο

Next post

Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος