ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Να κάνει καλή αρχή!

Κάθε αρχή είναι σημαντική σε ένα όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αυτό ισχύει στον απόλυτο βαθμό για την προσπάθεια που θα καταβάλει το ΑΠΟΕΛ στο Europa League. Οι γαλαζοκίτρινοι υποδέχονται απόψε την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου Ντουντελάνζ (19:55, Super Sport FM 104.0 / Cytavision Sports 1) και θέλουν να κάνουν καλή αρχή για να δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για τη διεκδίκηση της πρόκρισης.

Οι γαλαζοκίτρινοι σε ένα όμιλο με αντιπάλους απέναντι στους οποίους έχουν τις δυνατότητες να χτυπήσουν την πρόκριση, είναι σημαντικό να μπουν με το δεξί και να δείξουν ότι έχουν τα φόντα να ανταποκριθούν.

Είναι πανίσχυρο το κίνητρο της πρόκρισης στους «32» της διοργάνωσης και φιλοδοξούν όλοι στην ομάδα ότι θα έχει καλή παρουσία αρχής γενομένης από το σημερινό ματς και θα πάρει τους τρεις βαθμούς, αποκομίζοντας απ’ την αρχή το πλεονέκτημα. Ο Τόμας Ντολ και οι παίκτες του, προσεγγίζουν το αποψινό ματς σαν το πιο σημαντικό στην προσπάθεια που θα κάνουν στη διοργάνωση και είναι αποφασισμένοι να φέρουν σε πέρας με επιτυχία την αποστολή τους.

Σε τέτοια ματς χρειάζεται να υπάρχει ο μέγιστος βαθμός αυτοσυγκέντρωσης, καθαρό μυαλό και διαχείριση με υπομονή για να έρθει το αποτέλεσμα, με τον  Γερμανό προπονητή να έχει επισημάνει στους ποδοσφαιριστές του όλα όσα πρέπει να ξέρουν για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τον αντίπαλο. Μπορεί η Ντουντελάνζ να έχει τα δικά της θέματα, αλλά δεν παρασύρει αυτό κανένα στο ΑΠΟΕΛ ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

 

 

 

 

Κώστας Παναγιώτου 

Previous post

Η αποστολή μας για την πρεμιέρα

Next post

Ετοιμο για να ξεκινήσει με νίκη στον Α' όμιλο