ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠετοσφαιραΣωματειο

Να κάνει ιδανικό ξεκίνημα…

Το Σωματείο ενημερώνει για τον αποψινό αγώνα της πετοσφαιρικής ομάδας απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα στη Λεμεσό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Επίσης, γίνεται αναφορά στη μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ενημέρωση:

“Να κάνει ιδανικό ξεκίνημα στο 2021 θέλει και θα επιδιώξει η πετοσφαιρική μας ομάδα μας, η οποία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει απόψε(20:00) τη Νέα Σαλαμίνα στην προσωρινή της έδρα στη Λεμεσό (μέχρι την άγια μέρα επιστροφής της στη φυσική της έδρα, την Αμμόχωστο).

Το 2020 έφυγε αφήνοντας πικρή γεύση στην ομάδα μας, αφού σημαδεύτηκε από την πρόωρη διακοπή της περσινής αγωνιστικής περιόδου λόγω της πανδημίας, και ενώ ο ΑΠΟΕΛ βρισκόταν στα ημιτελικά του κυπέλλου και με το μομέντουμ για διάκριση να δείχνει υπέρ του.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος βρήκε την ομάδα μας με διαφορετικούς στόχους και επιδιώξεις, με την μέχρι σήμερα βαθμολογική της συγκομιδή ωστόσο να μην αντικατοπτρίζει την πλειονότητα των εμφανίσεων της. Και αυτό, καθώς στα περισσότερα παιχνίδια που έδωσε κέρδισε μεν τις εντυπώσεις, δεν κατάφερε δε να πάρει τους βαθμούς που βάσει της απόδοσής της θα μπορούσε να πάρει και οι οποίοι θα την τοποθετούσαν αυτή τη στιγμή στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας.

Σε ανάλογη χαμηλή βαθμολογική θέση βρίσκεται και η αποψινή μας αντίπαλος, που βλέπει με τη σειρά της την προοπτική των πλέι οφ να απομακρύνεται. Δεδομένων τούτων, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς την κρισιμότητα του βραδινού παιχνιδιού στη Λεμεσό.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως τον ΑΠΟΕΛ συνόδευε μια κακή παράδοση 13 χρόνων απέναντι στη Σαλαμίνα εκτός έδρας, καθότι από το 2006, χρονιά κατά την οποία οι «ερυθρόλευκοι» μετακόμισαν στο «Σπύρος Κυπριανού», η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά στη φανταστική για την ίδια σαιζόν 2018-19, με 0-3.”

Previous post

«Διπλό» στη Λεμεσό

Next post

Διαθέσιμος...ένα μήνα μετά