ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Να γράψει ξανά ιστορία

Το 2019 αρχίζει με το ΑΠΟΕΛ να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι πρώτες υποχρεώσεις είναι για το κύπελλο, όπου αύριο θα αναμετρηθεί με τη Δόξα στο ΓΣΠ στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του κυπέλλου Coca Cola.

Οι γαλαζοκίτρινοι εισέρχονται σε μια χρονιά, όπου μπορεί να μην έφερε ευρωπαϊκή επιτυχία, αφού η ομάδα αποκλείστηκε στα πλέον οφ του Europa League από την Αστάνα, όμως φέρνει μια τεράστια πρόκληση που είναι η κατάκτηση του 7ου συνεχόμενου πρωταθλήματος. Αν το ΑΠΟΕΛ φτάσει σε αυτό το στόχο θα πρόκειται για ιστορικό επίτευγμα, καθώς δεν έχει πετύχει ξανά άλλη κυπριακή ομάδα τέτοια επιτυχία.

Θα είναι ιδανικό να κατακτήσει το νταμπλ, κάτι που πέτυχε για τελευταία φορά το 2015 και υπάρχει ξεκάθαρος στόχος να κλείσει η φετινή χρονιά και με τους δύο τίτλους. Αν αυτό γίνει κατορθωτό, οι γαλαζοκίτρινοι θα δηλώσουν βροντερό παρόν και στη φετινή χρονιά και θα παραμείνουν αφεντικό στις εγχώριες διοργανώσεις.

Άλλωστε με τις συνεχόμενες επιτυχίες των προηγούμενων χρόνων, έχουν ξεφύγει από τις άλλες ομάδες και ακόμα και σε μια χρονιά όπως η φετινή που άρχισε με προβληματικό τρόπο, δείχνουν ότι μπορούν να παραμείνουν στην κορυφή και να δώσουν συνέχεια στην κυριαρχία τους.

Στην ομάδα όλοι είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην επίτευξη του στόχους τους και να γράψουν το όνομα τους στην ιστορία. Είναι πολύ ισχυρά το κίνητρα σε μια χρονιά που δηλώνουν όλοι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις που έχουν ενώπιον τους.

 

 

Κώστας Παναγιώτου  sport-fm

Previous post

Η ώρα του Εφραίμ

Next post

Το πρόγραμμα μας τον Ιανουάριο