ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ

Το ντέρμπι που ακολουθεί το βράδυ (19:00) της Δευτέρας (7/12) απέναντι στην Ομόνοια είναι μια τεράστια ευκαιρία για την ομάδα μας να ανακτήσει την χαμένη της αυτοπεποίθηση. Μπορεί να προερχόμαστε από δυο συνεχόμενες νίκες όμως για να έχουν αξία θα πρέπει να φύγουμε νικητές από το αιώνιο.

Η νίκη για την ομάδα μας είναι μονόδρομος και αυτό γιατί ενδεχόμενη ήττα θα φέρει αλυσιδωτά προβλήματα κυρίως όσον αφορά το κλίμα γύρω από την ομάδα που χρειάζεται αυτή την στιγμή μια τέτοια νίκη όσο τίποτα άλλο. Ο ΜακΚάρθι παρουσίασε μια ομάδα με την Σαλαμίνα που έδειξε να βγάζει κάποια πράγματα τα οποία φαίνεται πως δούλεψε στην προπόνηση και ελπίζουμε να συνεχίσουν να βγαίνουν παιχνίδι με παιχνίδι σε μεγαλύτερη διάρκεια και συχνότητα.

Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραπλανήσει κανένα στον «Αρχάγγελο» η καθίζηση της Ομόνοιας αφού ούτε ο φετινός ΑΠΟΕΛ με τα όσα έδειξε είναι ομάδα που πρέπει να υποτιμήσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Τέλος και πηγαίνοντας λίγο παρακάτω η νίκη απέναντι στο ποδοσφαιρικό παράρτημα του ακελ είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους και ο νοών νοείτο.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Previous post

Ο μήνας των ντέρμπι

Next post

Συνεχίζει στο αρχικό σχήμα;