Ποδοσφαιρο

«Να έχουμε 16 χιλιάδες κόσμο»

Η προσοχή όλων στον ΑΠΟΕΛ επικεντρώνεται στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τους χόχους στο ΓΣΠ. Το κίνητρο και το γόητρο μετατρέπουν αυτό το παιχνίδι σε ένα τελικό.

Με νίκη θα κάνουμε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου και θα γκρεμίσουμε τους χόχους από την 3η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Νεκτάριος Πετεβίνος έκανε δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM και τόνισε ότι οι τρεις κερκίδες που αναλαγούν στον κόσμο μα θα πρέπει να είναι κατάμεστες.

Αναλυτικά:

«Ο στόχος είναι ο ίδιος. Θέλουμε να διατηρήσουμε την τύχη μας στα χέρια μας και αυτό προϋποθέτει να έχουμε νίκες στα επόμενα παιγνίδια. Τον αγώνα με την Ομόνοια θα τον δώσουμε με συμπαραστάτη τον κόσμο μας»

«Γνωρίζουμε ποια είναι τα λάθη μας, αν μπορέσουμε να τα εξαλείψουμε μπορούμε να ελπίζουμε σε ακόμη καλύτερη αγωνιστική εικόνα»

«Εδώ και τρεις εβδομάδες έχουμε στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο, γιατί και εμείς πήραμε μηνύματα από τον κόσμο, για καλύτερη εικόνα και πάθος από την ομάδα. Κόσμος και ομάδα είναι συγκοινωνούντα δοχεία, το ένα σπρώχνει και το άλλο. Αν έχουμε μια επανάληψης της δυνατής σχέσης που είδαμε και στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου, ναι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη. Στόχος να έχουμε 16,000 κόσμο, ευελπιστούμε ότι και οι τρεις κερκίδες θα είναι κατάμεστες»

«Αναμένουμε τα νεώτερα από τον Πάρντο και την ενημέρωση από τον γιατρό στην Βαρκελώνη. Για Ναφίου και Σέρινταν θα πρέπει να περιμένουμε την προπόνηση στις 17:00 για να δούμε αν θα προλάβουν το παιγνίδι. Θα γίνεται καθημερινά αξιολόγηση. Περιμένουμε να δούμε και πότε θα επιστρέψει στον Αρχάγγελο για προπονήσεις ο Σωτηρίου».

«Είναι μεγάλος ο αριθμός των παικτών με κίτρινες κάρτες, νομίζω είμαστε η πρώτη ομάδα από τον α’ όμιλο με τόσες πολλές κάρτες. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και ήρεμοι στον αγωνιστικό χώρο για να παίρνουμε το αποτέλεσμα».

«Δεν έχουμε θέμα εμείς αν θέλει να καταγγείλει η Ανόρθωση τον διαιτητή του μεταξύ μας αγώνα».

Previous post

Ποιους θέλει ο Φανιέρος;

Next post

Ελάτε να σας δείξουμε