ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιροΤα ΜΜΕ για 'μας

Να δώσουν συνέχεια


Για να πάρει την αξία που πρέπει η επιβλητική νίκη που πέτυχε το ΑΠΟΕΛ κόντρα στον Απόλλωνα, πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη συνέχεια σε απόδοση και αποτελέσματα. Είναι αλήθεια ότι, όλα πλέον είναι πολύ καλύτερα, αλλά κανένας δεν παρασύρεται σε υπερενθουσιασμό αφού κάτι τέτοιο δεν αποτελεί τον ενδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Επόμενος στόχος είναι η καλή εμφάνιση και η νίκη κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, στο ματς που θα γίνει αύριο στο ΓΣΠ και θα αποτελέσει το πρώτο τεστ χαρακτήρα του ΑΠΟΕΛ μετά την πεντάρα στο ντέρμπι. Είναι σημαντικό να δείξει η ομάδα μέσα στο γήπεδο ότι μπορεί να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο ντέρμπι, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο που αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος.

Όσο και αν το ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει όλους τους στόχους του τα προηγούμενα χρόνια, με όσα προηγήθηκαν, έχει ανάγκη να αποδείξει ότι μπορεί όχι μόνο να έχει συνέχεια και συνέπεια, αλλά και να δείξει ότι αφήνει μια και καλή πίσω το προβληματικό αγωνιστικό πρόσωπο. Το συγκρότημα του Πάολο Τραμετσάνι επιβάλλεται να δείξει ότι όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι αποτέλεσμα τόσο της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα, όσο και γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές βρίσκουν τον καλό τους εαυτό, αφήνοντας πίσω το όντως πολύ προβληματικό προηγούμενο διάστημα.

Έδειξαν οι γαλαζοκίτρινοι πως υπάρχουν δυνατότητες και με σωστή προσέγγιση της κατάστασης, φιλοδοξούν να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους σε ψηλά επίπεδα για να κυνηγήσουν με αξιώσεις την υλοποίηση των στόχων τους.

 

 

 

Κώστας Παναγιώτου

Previous post

Σημαντική ενίσχυση με Κέισι Χιλ

Next post

Θα συνεχίσει στην Δόξα ο Νεκτάριος!