Ποδοσφαιρο

Να δείξουν τον χαρακτήρα του Πρωταθλητή

Πάνε την Κυριακή για ένα σούπερ ντέρμπι στο ΑΠΟΕΛ. Μέσα στο ΓΣΠ καλούνται να αντιδράσουν σωστά και αποτελεσματικά κόντρα στον Απόλλωνα αν θέλουν να γίνουν το φαβορί για τον τίτλο.

Ο Μπαλταζάρ και οι ποδοσφαιριστές του δεν πρέπει και δεν μπορούν να παρασυρθούν από τη νίκη επί της ΑΕΚ αφού στην πραγματικότητα, νίκησαν ένα αντίπαλο που είχε το μυαλό του αλλού και αυτό έδειξε η ομάδα του Ιδιάκεθ με τις σαρωτικές αλλαγές.

Επομένως, στο ΑΠΟΕΛ είναι υποχρεωμένοι να βελτιωθούν ιδιαίτερα για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Έχουν την ευκαιρία μέσα στην έδρα τους να κάνουν το αυτονόητο που μεταφράζεται σε σούπερ εμφάνιση για να αλλάξουν τα δεδομένα στη μάχη του τίτλου και να τα γυρίσουν υπέρ τους.

Η εμπειρία των δύο αποτυχιών με τον Απόλλωνα θα πρέπει να συνοδεύει σωστά τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του με πιο βασικό όμως να είναι η τέλεια εμφάνιση και σίγουρα όχι εμφανίσεις σαν τις περισσότερες που είχε φέτος.

Πριν το σούπερ παιχνίδι στο πρωτάθλημα, είναι ο επαναληπτικός με την ΑΕΚ. Δεν θα είναι εύκολο το έργο για την ανατροπή του 0-2, είναι όμως ευκαιρία για κάποιους ποδοσφαιριστές να δείξουν στο γήπεδο αν μπορούν να υπολογίζονται για την Κυριακή.

Ίσως να επανεμφανιστεί μεταξύ άλλων ο Γιώργος Εφραίμ ενώ για την Κυριακή υπολογίζεται και ο Εμπεσίλιο.
Ο Μπαλταζάρ έχει με τη σειρά του την ευκαιρία να δείξει αν μπορεί να κερδίσει έδαφος για την παραμονή του στον πάγκο αφού η πορεία της ομάδας κρίνει και το δικό του μέλλον.

Άρα λοιπόν, για πολλούς λόγους οι του ΑΠΟΕΛ καλούνται να αντιδράσουν σωστά και να δείξουν ότι διαθέτουν ακόμα το χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας με το μέταλλο της πρωταθλήτριας.

 

 

sportfm

Previous post

Μπαλταζάρ: «Αυτό προστάζει η ιστορία»

Next post

Αλώσαμε την Αρένα και πάμε για τον... τελικό! (photos)