ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Ν. Ιωάννου: «Θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο»

Ο διεθνής αμυντικός μας, Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που διακρίθηκαν στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

Αναλυτικά το τι έχει πει:

«Για ένα ακόμη παιχνίδι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, συνεχίσαμε από εκεί που μείναμε. Σημασία έχει ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, και προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο».

Για το 3-5-2: «Είναι ένα ωραίο σύστημα, μας αρέσει πάρα πολύ εμάς τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε αυτά τα wing-backs τους Κάζου και Νσούε, και μας βγήκε σε καλό. Προσπαθούμε να το μάθουμε καλύτερα για να μπορέσουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο».

Για το ματς με την Ομόνοια: «Είναι ένα αιώνιο ντέρμπι, πάμε για τους τρεις βαθμούς γιατί είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί υπάρχει ένα ντέρμπι και έχουμε την ευκαιρία να αυξήσουμε την διαφορά».

Για τη συνεισφορά του Τραμετσάνι στη μεταμόρφωση της ομάδας: «Έχει κερδίσει τους παίκτες, τους μιλάει, τους ενθαρρύνει συνεχώς, και αυτό πιστεύω είναι το πιο θετικό από όλα».

Previous post

«Το ζητούμενο της σταθερότητας και της συνέπειας...»

Next post

18 συνεχόμενες νίκες!