ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μπορούμε;

Δύο πολύτιμους βαθμούς άφησε η ομάδα μας στο ΓΣΠ αυτή τη φορά με αντίπαλο την αλκή. Ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανένα ικανοποιημένο όπως ούτε και η εμφάνιση της ομάδας μας. Το μαξιλαράκι των 4 βαθμών δεν καταφέραμε να το κρατήσουμε με αποτέλεσμα να ευελπιστούμε η αελ και ο απόλλωνας να χάσουν βαθμούς.

Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού η ομάδα μας δεν φάνηκε καθόλου επικίνδυνη με μοναδική κλασσική ευκαιρία το πέναλτυ που εκτέλεσε ο Μοράις και απέκρουσε ο Πάρντο. Ο Μπαλόνγκ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στις συνθήκες του παιχνιδιού, ο Νατέλ έδινε ανούσια μάχη όπως και ο Ενσούε. Ο Σόουζα κινήθηκε σε ρυθμούς κάτω του μετρίου με αποκορύφωμα την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε. Ο Μοράις προσπάθησε, ωστόσο φαίνεται να του στοίχισε το χαμένο πέναλτι ενώ ο Καζού αμυντικά στεκόταν καλά, επιθετικά ήταν ανούσιος. Ο Ζαχίντ ήταν δραστήριος χωρίς να δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα στην άμυνα της αλκής ενώ σταθεροί σε απόδοση ήταν ο Καρλάο, Μερκής και Βούρος.

Ο Τραμετσάνι πρέπει να προβληματιστεί με την κατάσταση αυτή, αφού παίχτες όπως ο Μπαλόνγκ, που ξεκίνησε βασικός στα τελευταία παιχνίδια, δεν καταφέρνει να βοηθήσει την ομάδα επιθετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μειώνουμε την αξία του. Η πρώτη αποτυχία του ΑΠΟΕΛ είναι γεγονός και καλό θα ήταν παίχτες και τεχνική ηγεσία να την διαχειριστούν ορθά αφού ακολουθεί το παιχνίδι με την Πάφο που κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι.

Αν θέλουμε το 7ο συνεχόμενο η ομάδα πρέπει να σταθεροποιηθεί και να βρει τις λύσεις επιθετικά ούτως ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει τόσο σε κλειστές άμυνες όσο και στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Πορτοκαλί Diva

Previous post

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι κάτι περισσότερο από ένας σύλλογος»!

Next post

Χρόνια πολλά τεράστιε!