ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΠοδοσφαιρο

Μπαίνοντας στην πιο κρίσιμη βδομάδα

Είναι γεγονός πως για την ομάδα μας ήταν ευεργετική από κάθε άποψη η αναβολή της αγωνιστικής αφού προσφέρθηκε τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και ο Ουζουνίδης να ξεκουραστούν ψυχικά όσο σωματικά για τον πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λίνγκ.

Ο Ουζουνίδης έχει να σκεφτεί πολλά και αυτό γιατί η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Ζρίνσκι και μετά ήταν προβληματική κάτι στο οποίο συνέτεινε και ο ίδιος με τις αλλαγές που έκανε. Τα ερωτιματικά που προκύπτουν αφορούν κυρίως το πως θα παρατάξει την αμυντική του τετράδα. Αν κριθεί έτοιμος ο Γουίλερ θα δούμε την άμυνα να λειτουργεί πιο ορθολογιστικά αφού είναι ο μόνος αριστερός μπακ που διαθέτουμε, σε διαφορετική περίπτωση θα αγωνιστούμε εκ νέου με καινούργια αμυντική τετράδα αφού είναι σχεδόν σίγουρο πως ο Σάντος θα είναι εκτός λόγω των διαφόρων που τον είδαμε να κάνει όσο αγωνίστηκε. Ο περίγυρος λέει πως θα επιστρατευτεί ο Μερκής για να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά, τα σενάρια είναι πολλά, ασφαλείς προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν αφού τα πράγματα είναι ρευστά.

Όπως και να έχει το στοίχημα για τον Ουζουνίδη και τους παίκτες του είναι να βρουν τον τρόπο να περιορίσουν στο μεγαλύτερο βαθμό τα λάθη στην ανασταλτική τους λειτουργία γιατί αυτή την φορά θα έχουν απέναντί τους έναν πολύ πιο ποιοτικό αντίπαλο από τους προηγούμενους κάτι που σημαίνει πως αν επαναλάβουν την εικόνα της περασμένης Πέμπτης θα έχουμε τράβαλλα με ότι και αν συνεπάγεται αυτό. Εννοείται επίσης πως πρέπει να βρούμε και το γκολ σε συνδυασμό με τα πιο πάνω που γράψαμε. Το διακύβευμα της πρόκρισης είναι τεράστιο για τους γνωστούς λόγους και άπαντες καλούνται να επιδείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα. Πάθος, ένταση, κατάθεση ψυχής και σωστό αγωνιστικό πλάνο μπορούν να φέρουν την πολυπόθητη νίκη.

Previous post

Πετεβίνος: «Η πιο δύσκολη...»

Next post

500,000 +μπόνους + 10%